E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Anode
HOGAR:
Bre,sta vas je,mislim admina lol ,jos kad se svi upoznate, kuku i lele,mislim clanovima ha kgk
Kapetan:
--- Citat: Bane 22, 03, 2012, 18:24:06 posle podne ---Evo me Dule. Ne izazivam, časna Titova pionirska, nego bas planiram ovih dana da vadim Zrnu iz govnare, pa posle ove silne diskusije, bolje da proverim!!!!
--- Kraj citata ---
bane kad je izvadis malo cemo ostruzemo korito pozovemo loleka i boleka da pecnu 2-3 anode i to je to !
Stufy:
Da li je jedna anoda na krmi dovoljna za camac od 6m? Posto bih na krmenu dasku navario sraf i na njega magnezijum. Da li je onada vrh vodene linije na pramcu suvise daleko da bi bio zasticen? I da li ima smisla to raditi saa sikljama?
HOGAR:
Ma jok bre,jos to nisam cuo,koliko znam,ako je pripremljeno korito i namazano katran-epoksijem,nece mu biti nista.Ako je negde osteceno korito,do golog lima,onda struja radi,u smislu dubinske korozije
Stufy:
Do tih ostecenja do lima ce dociu nekom trenutku pa sam mislio da olaksam sebi posao pri sledecem farbanju smanjivsi koroziju. Razumem da nece imati mnogo smisla dok ne nastanu ostecenja, a kad nastanu?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju