E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
NovA TuRA ,NovA Avantura prepravka NOrmana 20
mesechar:
oborio sam sve ivice brusilicom sa šmirglom da bi stakloplastika legla u postupku laminacije ...t :pioneer: smo Oblake i ja jednu noć natenane do dva tri ujutru uz plinsku grejalicu lagano...al smo se naduvali to veče od poliestera izmešanog sa plinskim miomirisima...jedva sam ga zadržao da se ne raspiše po forumu ...opet... :lol:
Šalu na stranu laminacija je ozbiljno `utegla kompletnu nadogradnju i krovče mi se sve više dopadalo...
mesechar:
Tu mi je spontano sinula ideja da klepnem na krov jedan auto šiber i to na kontra da malo ventilira kad upeče zvezda. Pazario sam ga na jednom reciklažnom placu (čitaj kod gancija koji skupljaju gvoždje) sa nekog raspalog keca ali šiber je bio lutka ,švapski sa skidanjem stakla...
Milinica...malo mi se radijusi nisu poklapali ali plastik git je odradio nivelaciju,,,i na kraju sadolin po unutrašnjoj strani.
mesechar:
E polako me je počela hvatati frka kako će sav ovaj moj trud a boga mi i jedno dvesta do trista evrića izgledati na čamcu, jer ako se ispromašujem i pokvarim formu zapaliću ga istog momenta!!
Gitovanje i šmirglanj,,ima li goreg procesa od toga...predinfarktno stanje od šmirgle..
mesechar:
i onda trenutak istine...montaza na čamac!
poljo:
Covjece al zadade zadatak . UH . svaka cast
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju