E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
NovA TuRA ,NovA Avantura prepravka NOrmana 20
mesechar:
--- Citat: IKA 17, 01, 2012, 22:07:46 posle podne ---To što te buraz odgovara od tih ;sitnih, prepravki se ne važi.Oblak nije merodavan, obzirom da smo i mi njega ubeđivali da ne prepravlja jedrilicu , pa on ipak uradi po svom.Prema tome i ti istraj u svojim zamislima pa kud puklo.Al da si ošinut jesi,al ajd sad niko nije savršen.Samo napred i nek ti sve ide od ruke :smile: :good:
--- Kraj citata ---
ma iko nisi ni ti pod vinklu znaš :yahoo: šta da radim jače je od mene ali ti znaš taj osećaj dokaz ti leži u dvorištu :yahoo:
Mossi zeznuo si se što ga nisi pazario....mada je on čekao mene :new_russian
Biće nastavak praćen fotkama prelazim na drvo i enterijer ...a tek ledizacija...spremio sam dva megavata rasvete :) :
captjerry:
za stakla, ako mozes da se otvoris, kod novusa imas kaljeno ilikako se vec zove, staklo koje se koristi za kola...klirit je losije resenje, cesce se menja ali je sve bolje obicnog stakla jer najvisepovreda nastaju bas od tih krhotina...
iskreno, kad poceh da gledam temu bilo mi je zao sto si krenuo da rasturas nesto dobro i fabricki ali sada... :good:
dalibor:
Super je.
Sada kiša može da pada do mile volje.
HOGAR:
Preporuka,kaljeno staklo-Zvezda Zemun,ima i u boji,a dobijes i zig,seku po meri :drinks:
sloba72:
ODUSEVLJEN SAM, svaka cast majstore i samo napred a ako je sudeci po Gavrilu mogu samo da zamislim kako ce majstorija izgledati na kraju. Pozdrav i :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju