E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
NovA TuRA ,NovA Avantura prepravka NOrmana 20
mesechar:
--- Citat: mossi 24, 04, 2012, 12:32:43 posle podne --- hi 114 Za porinuće i uradjene radove!
Ajde, ukratko napiši prve utiske o samoj plovidbi, plovnosti itd...
Na kojoj brzini se najlepše ponaša, najmanje talase pravi ...
Šta misliš o režimu sa 40hp ili većem?
--- Kraj citata ---
ovako...kad smo ga porinuli drugar ga je otresao sa prikolice kao pas buvu zbog strmijeg spusta nagrnula je voda na valobran umalo da ga potopimo ;)
salim se naravno ali bilo je malo vode...i to je jedina neprijatnost.
ono sto sam odmah zapazio izuzetno je stabilan kad je kum od 120 kila prelazio na prelaznicama nije ni osetio...ne ljulja se na vodi stoji potpuno ravno čak i sa tri konjine pozadi..motor nije trazio trimovanje ni u plus ni u minus...uzvodno dunavom koji je u nedelju bio brz ko sam djavo isao je sedam osam...sa deset konjica ispod pola gasa imali smo i vetar u lice tako da je i to malo kocilo. Pravac drzi kao tramvaj ne trazi česte korekcije pravca ja sam prezadovoljan..bio je u jednom momentu opterecen sa pet odraslih i tri tinejdzera nije osetio.
Jedino mu nisam vratio poklopac na krmenom otvoru koji pokriva motor i smanjuje buku ali mi se estetski ne dopada a i mnogo zatvara pogled jer ima veoma visoke bokove pa kad sedis na klupi ne vidis nista ;)
mossi:
Odličan test na opterećenje i upravljivost!
ok thumbup 114
P.S.
Ja kad u moj čamac stavim 6 odraslih osoba, idemo fino do 10 km/h, a od glisiranja sa 25hp nema ništa. no125 no125 56568
STG:
Bravo komsija! 114
mesechar:
Sredjivanje Gavrila redni broj 2 (slovima dva) trajalo je duže nego što je opstao u mom vlasništvu :) sta cu kad sam proklet...juče je otplovio sa veselom grupom Novosadjana koji su koliko sam primetio već oko belegiških ada bili naliveni dizelom iz plasticnih bombica tipa Jelen˝˝ :) a prednjačio je naš član Budens koji je odma startovao u šest ujutru kuvaricu sa Stenke ;) šta ti je organizam :)
Pedja Budensov drugar je novi vlasnik.Sa srećom Pedja!
Ujedno da najavim da je u pripremi novi projekat tako da nastavak sledi ,uskoro.Kako tradicija nalaže biće ovo još jedan Gavrilo tako da će radni naziv biti ˝G SPOT˝ sad neki perverznjaci sa ovog sajta ;) pomislće da dajem čamcu ime po onom delu ženske konstitucije koja je od krucijalne važnosti za orgazam ali nee to je samo srpski translejt za Gavrilo i tačka!! :)
budens72:
Dobro jutro flasica šta je nema više? flasica
aaaaaa juče je Gavrilo 2 stigao u Petrovaradin u dunavac oko 20 i 30 h.... a onda se malo slavilo, što mislim da je sasvim u redu ...hik... flasica
plovidba je bila veoma zanimljiva..dobra ekipa...naoružana dobrim raspoloženjem...malo se i popilo uz put, ali ne previša, naravno...taman toliko da sve bude pod kontrolom....
Drago mi je da sam upoznao Đoleta (Mesechar) i da je Norman 20 (lep ko lutka) uplovio u našu luku....
jedino me sad nešto boli glava... ali i to će proći.... flasica oops
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju