E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

NovA TuRA ,NovA Avantura prepravka NOrmana 20

<< < (22/28) > >>

maverick:
ajd slikaj taj trn sto je u cijevi kad je motas...malo je off ali dao sam to sve istokariti i nemoze da se mota bez trna a nisam nikad vidio kako to izgleda...i jedno pitanje...cim je kabina izolirana iznutra, ustvari zanima me kako je to odradjeno na nekom brodu koji nije radjen u nasem podneblju

mesechar:

--- Citat: maverick  10, 04, 2012, 00:48:47 pre podne ---ajd slikaj taj trn sto je u cijevi kad je motas...malo je off ali dao sam to sve istokariti i nemoze da se mota bez trna a nisam nikad vidio kako to izgleda...i jedno pitanje...cim je kabina izolirana iznutra, ustvari zanima me kako je to odradjeno na nekom brodu koji nije radjen u nasem podneblju

--- Kraj citata ---

trn na mashini je samo parche punog gvozdja malo zaobljeno i navrnuto za šipku koja na drugom kraju ima navoj i sa kontra maticom se steluje koliko trn ulazi u cev i drži zid cevi u trernutku savijanja da ne dodje do lomljenja tj deformacije cevi.Sve ostalo je do majstora ;) ja svoju mašinicu znam da mogu iz komada da prorachunam i savijem komplikovan komad i do šest kolena .
Što se izolacije tiče ...hm kabina stranice ibokovi su u kontra štampi i ispunjeni pur penom ali debljine svega par centimetara a negde i manje..nije bog zna šta

Arsa:
Možda izlazim iz teme, ali ovaj ko da je kod tebe bio na obuci.  sajkaca

Samo još da doda krov.

http://watersport.marktplaats.nl/motorboten-en-motorjachten/548008702-mooie-polyester-inter-de-luxe-6-30-3999-00-euro.html?from_sl=1

mesechar:
i naravno sezona je za mene zvanično počela ! Frljnusmo mog anglosaksonca u Dunav na spustu kod skele u Vinči pa laganeze uzvodno...tohatsu prede ko mačence a čamac ...šta reći sve fabričko..stoji kako treba ide kako treba .. šuto sam se u bulju od sreće Oblak i ja i poveli smo mog kuma ...a on je pravi čovek za probne vožnje em je profesionalni pomorac (tek sišao sa trgovačkog broda) em ima stodvajes kila pa je ispitao sve platforme klupe i ostalo sto sam radio jel valjano....prošlo kumove testove ...jedino klonju nije stigao da testira  stri

mesechar:
Dan bio ki upisan za malo plovidbe na malim vodama ce morati da uvedu parking zone kolika je guzva od pecaroša sto sa ladje sto sa obale.... Na vezu mesto je već čuvao Oblakev Vagabundo,,

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju