Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Sava kod Šapca

<< < (15/29) > >>

giganova:
Nemogu da vam dam samo gumu,dobio sam sve u kompletu, dodacu jedan frizder jedan zamrzivac 510l i sve saljem .Vi javite kad stigne,guma je za kapetanovo pristajanje :taunt:
Zastitite tablu onog Trajana :taunt:

Kapetan:

--- Citat: Dule  14, 03, 2010, 22:15:12 posle podne ---Znači da propustimo sve u pravcu Višnjice?
Da nema nešto i za kapetanov splav? Čisto da to ne vraćamo posle uzvodno

--- Kraj citata ---

splav je na krivini skoro nista se ne zakacinje na njega !

giganova:

--- Citat: Kapetan  14, 03, 2010, 22:04:58 posle podne ---ljudi ovo drvece koje valjaju reke , jel valja ono za potpalu skuplja li to neko ?

--- Kraj citata ---

Kap sutra cu postaviti slike coveka koji zivi od drva skupljenih na vodi.Posto je vecinom meko drvo ,vrba i topola prodaje po 1200din.E sad sve je to normalno ali taj tip sve radi na veslo,pentu i nema.Celo stablo presrece i vuce u obalu,veze i gusla silverkom.Nudio sam mu i pentu i testeru motornu a on ni da cuje,Kaze to se sve kvari i haba a trosi i gorivo.Sta reci.

giganova:

--- Citat: Dule  14, 03, 2010, 22:17:09 posle podne ---A frižider vrati olimpu :)
Greškom je poslat :)

--- Kraj citata ---
Mali ili veliki?

Kapetan:

--- Citat: giganova  14, 03, 2010, 22:24:41 posle podne ---Kap sutra cu postaviti slike coveka koji zivi od drva skupljenih na vodi.Posto je vecinom meko drvo ,vrba i topola prodaje po 1200din.E sad sve je to normalno ali taj tip sve radi na veslo,pentu i nema.Celo stablo presrece i vuce u obalu,veze i gusla silverkom.Nudio sam mu i pentu i testeru motornu a on ni da cuje,Kaze to se sve kvari i haba a trosi i gorivo.Sta reci.

--- Kraj citata ---

meni je to uvek bila ideja za splav.. svremena na vreme izvucem na obalu neko deblo narezem za potpalu i eto zimi za pecku gorivo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju