Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Žilava

<< < (19/20) > >>

Ljuba:
E ovako, vreme dolazi da se misli na avanturu. Moju šiklju sam skoro pa sredio, motori pregledani i servisirani, tenda pri kraju, oprema za pecanje nema šta da se doda, talandara i kotlić su tu, još svašta nešto dobavljeno...dozvola kupljena...dakle....Žilava!

Krajem juna recimo, ili početak jula....7-10 dana...ako ima zainteresovanih pa da se dogovaramo.

sale.m79:
Vidimo se na Zilavi

zankiki:
Imam par pitanja za vas koji ste bili u ovom kraju "uživo":

1. Da li na adi Čibukliji može i ima smisla pecati sa obale? Možda bih mogao da trknem na par dana, što nije preveliko vreme ni novac sa mojim laganim čamcem na prikolici, a možda bih poveo nekog samnom, ako taj neko ima ikakve šanse da peca sa obale (znate i sami da je nemoguće da dvojica istovremeno pecaju šarana iz čamca - bar meni smeta bilo čije prisustvo).

2. Isto ovo pitanje i za adu Žilavu.

3. Tih dana kad ste bili jesenas pa ste slabo prošli, da li samo šaran nije radio, ili ste pokušavali i druge vrste ribe, ne drugim mestima (babušku u onim razlivima u donjem delu ostrva i sl.?)

Hvala!

sale.m79:
Stojkova,Zilava,topla Mlava,Zavojska i Cibuklija.Tvrdim najbolji tereni na Dunavu
Svuda ima mesta za pecanje sa obale, a sve na 20km.
A Babusku ne mozes da upecas vise od 30 kg dnevno.

zankiki:
Ova druga mesta ne znam ni gde su, predpsotavljam da je topla Mlava onaj kanal što vodi od termoelktrane Kostolac u Dunav?
Taj deo Dunava mi je apsolutno nepoznat, pre svega jer mi nije ni blizu. Bio sam na Srebrnom jezeru, i na krstarenju od njega do Golupca, ali ne možeš upoznati neki deo Dunava dok sam čamcem ne prođeš obalom...

Svejedno, tačka za sledeću ekspediciju je definitivno određena!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju