Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Žilava

<< < (13/20) > >>

bugi:
  114 ako ti dobijes otkaz a ja ostanem bez para ne gine nam jesen u malim vodama  25648
Ne bi se dzabe pricalo toliko o Zilavi da je blizu
Put je to narode,za nas koji se ne voze puno ovo je ozbiljan put i zahteva ozbiljne pripreme

Kapetan:

--- Citat: bugi  09, 09, 2012, 20:46:23 posle podne ---Put je to narode,za nas koji se ne voze puno ovo je ozbiljan put i zahteva ozbiljne pripreme

--- Kraj citata ---

a bre ja koji idem polako jedrilicom do zilave se sjurim za 5-6 sati , povratak za 8-10... a mozes camac i sve sto ti treba na gepek pa polako dole...

moma-stosic222:
*

Postovanje Kapetane ! 114

yg Sta se to desava sa nama, tj. sa novim generacijama  umnik ? Meni je camac uvek sluzio za zabavu, rekreaciju, provod. Nikada nisam nigde zurio, a ponajmanje racunao koliko ce me kostati ta i ta marsuta !? Cak i planirano mesto za kamp, sam lako menjao usput, ako naidjem na lepse i udobnije.  yg Pa camac i zivot na njemu je nesto sto treba da se razlikuje od tempa zivota koga zivimo, jer nam je "ZAPAD" doneo ludnicu od zivota.  m4 Ne kritikujem nikoga, taman posla, ali nesto sam bio izazvan pa napisah par reci. Izvinite  yg

mossi:
Budžet je čudo. 

bugi:
Meni je u camcu od 5.25 m spakaovana kompletna oprema za boravak na jednodnevnom pecanju a imam i prikolicu registrovanu koja je isla u Grcku ovog leta. Mogu lagano da odem ali nije mi to merak.
Proveo sam 2.5 meseca odmora na Dunavu,bas me posrecilo da imam lepo vreme i ko zna hocu li se ikad tako dobro izvuci od posla
Momo sto se tice brzine tu nema sta da se prica,zna se kako se meraci. Dobro je znati koji je put u pitanju zbog vremena polaska i goriva. Ipak je sad vreme kad se nema para toliko i sve pocinje polako da se racuna.
A mesto za pecanje kad je u pitanju veca ekipa treba da iziskuje sto manje rada. Zamislite da nas 5 pocne krciti i praviti svako sebi prostor. Bolje neko mesto koje ima kakve takve uslove za druzenje da bi sto manje unistavali okolinu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju