Nautika opšta... > Događaji

Memorijal Zoran Radosavljević

<< < (2/3) > >>

Kapetan:

--- Citat: YOZZO  24, 05, 2009, 22:51:33 posle podne ---Jos jednom da zahvalim na razumevanju i podrsci u odrzavanju Zokijeve regate. Startovale su 24 jedrilice (klase M-550 i krstas), a regatu je zavrsilo 15. Organizatori su zadovoljni, a nadamo da su i ucesnici! Puno pozdrava od organizatora regate.

--- Kraj citata ---

YOZZO sve najbolje :) a sto je zavrsilo samo 15 njih ? ne razumem se nesto u jedrilice   :sorry:

11zodiac11:
Udarilo jako nevreme, a i vetar je bas imao cudne refule, mozda je to razlog jer sam i ja pracenje regate pre finisa zavrsio na splavu. Ipak bas je lepo vidti jedra na Dunavu "tu pred nosem" a koja je jos i dobro organizovana,  regatni brod je bas spartao.

captjerry:
cujem da je organizator regate kap.duge plovidbe, cuveni g-din Lazar Jovanovic?....

captjerry:
Znam, secam se...YC  Lamar budi lepe uspomene na skiperski kurs i razna jedrenja...pozz capt Lazu ako ga vidis...

captjerry:
cuveni kapetan duge plovidbe, instruktor jedrenja i jedan od najboljih jedrilicara u i van Srbije, capt Lazar Jovanovic sa posadom na prakticnom delu skole jedrenja, generacija 04...
slikano u salonu S/Y Dina
slucajno naleteh na ovu fotku, slikano je analognim aparatom pa izgeda sve tako lose, bez boja i mutno...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju