E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Majstor za motore Tomos i Tohatsu
drpop:
--- Citat: drpop 25, 01, 2010, 11:58:35 pre podne ---Simo Vulic je za izbegavanje u sirokom luku. Covek je nadobudan kako sve moze da popravi i potencira kako radi defektazu pred strankom da ne bi bilo iznenadjenja. Nakon sto mi je ispostavio paprenu specifikaciju na 330 eur za Tomos 18 pristao sam, racunam bice mi motor "kao nov" pa da ne zalim pare. Nakon 2 meseca (uprkos prici da ce da zavrsi motor cim mu covek uradi obradu radilice) javlja mi kako motor ne moze da proradi kako treba i da radi isto kao i ranije. Takodje navodi da ga je i sklapao i rasklapao dva puta i opet ne zna sta mu je. Na kraju naravno, odgovor: "Ovo nisam jos doziveo...". TOLIKO O STRUCNOSTI.
Da navedem jos da mi je i za to njegovo rasklapanje i sklapanje bez rezultata trazio i pare iako me je vec stavio u neprovatan trosak time sto mi je uzeo 120EUR za obradu radilice koja je nakon njegove intervencije opet bila za balansiranje. TOLIKO O MORALNOSTI.
Za sve koji odu kod Sime mogu samo reci: SRECNO!
--- Kraj citata ---
INFO za sve forumase, vezano za moj citat iznad:
Posto mi je Sima gore navedeni motor predao u dzaku, isto tako sam ga odneo kod drugog majstora i covek ga je sklopio sa postojecim delovima i radilicom i samo odklonio neke sitne greske u kablovima i masi i motor sad prede kao mace.
Simo...do skorog vidjenja!
Ljuba:
drpop, ako mozes da preporucis, daj telefon tog majstora...:)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju