E, ovako treba... > Yamaha
JAMAHA 8 ks elisa
maverick:
--- Citat: LSI 31, 07, 2012, 11:04:12 pre podne ---
--- Citat: gorance 31, 07, 2012, 10:51:09 pre podne ---LSI,na poslednjem fotosi mi se cini da je rdja napala nogu motora...Pardon,struja...
--- Kraj citata ---
Možda ste u pravu. Prefarbano je pa laik to ne može da primeti.
Ali imajući u vidu starost motora vrlo je moguće. Postavlja se pitanje šta uraditi sa tim ako je zaista korozija?
--- Kraj citata ---
nista, promjeni cink protektore i obavezno motor odvoji od camca prilikom postavljanja, podbaci neku gumu od milimetra ili dva i onda ga zasarafi
LSI:
--- Citat: maverick 01, 08, 2012, 00:38:15 pre podne ---...
nista, promjeni cink protektore i obavezno motor odvoji od camca prilikom postavljanja, podbaci neku gumu od milimetra ili dva i onda ga zasarafi
--- Kraj citata ---
Hvala na ovako jasnom savetu.
Nosač motora je odvojen od krmene daske ofset gumom debljine izmedju 2 i 3 mm. Proveriću stanje zaštitnih anoda i po potrebi ih zameniti.
Ipak, ako je motor izdržao ovolike godine onda ovo što se kod mene vidi ne bi trebalo da zabrinjava - potrajaće to još godinama.
bugi:
Mozda bude dovoljno da samo skines protektor i malo ocistis tj osmirglas mesto gde se dodiruje sa cizmom
STG:
--- Citat: bugi 01, 08, 2012, 07:40:14 pre podne ---Mozda bude dovoljno da samo skines protektor i malo ocistis tj osmirglas mesto gde se dodiruje sa cizmom
--- Kraj citata ---
Teko da ih je bilo ko menjao X godina,a verujem da ce biti skoro kao novi.
Pre neki dan sam pogledao protektore sa Al camca,Protektore od Mg-a.Pojedeni prilicno za malo vise od dve godine...
ljepoja:
svi skrecu sa teme...
u glavnom ako ne mozes da izglisiras onda svakako stavi teretniji propeler, znaci sa manjim korakom,a ne taj "gliserski" jer on ima veci korak. Prica kaze sledece :
Laksi camac = Veci korak
Tezi camac = Manji korak..... i to je cela nauka
i na kom je to camcu kad ti pokusavas a izglisiras sa 8 ks ? o.O
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju