E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Potreban električar - pedantan

(1/3) > >>

broker975fx:
Treba mi pedantan električar da razvuče komplet struju 12/24/220v pošto je postojeći upravo dobio otkaz pa ako neko zna takvog molio bih za broj

Kapetan:
daj malo o tom sto je dobio odkaz, jel mozda nesa el sa karaburme ? (nije nesa honda )

Davor:
Imam elektricare koji rade samnom prvu ugradnju. Ako je potrebno odraditi sve od pocetka mozemo vam pomoci. Servis stare instalacije i opreme neradimo.

broker975fx:

--- Citat: Kapetan  20, 12, 2011, 10:15:34 pre podne ---daj malo o tom sto je dobio odkaz, jel mozda nesa el sa karaburme ? (nije nesa honda )

--- Kraj citata ---

Nije Neša drugi neki lik kod koga sve može i sve ćemo lako u brzo uraditi, pet puta se vidimo i dogovoramo - crtamo i osmišljavamo a onda kad treba da se počene  nejavljamo se na telefon i pravimo se ludi - nije bitno probaću sa nekim od ovde ponuđenim majstorima. Svima hvala na kontaktima :drinks:

broker975fx:

--- Citat: Dule  19, 12, 2011, 01:00:34 pre podne ---063 899 2543  zovu ga Tihi, radi elektriku na dosta brodova na Adi.
Slobodno se pozovi na mene.

--- Kraj citata ---

Hvala za preporuku 114
Majstor zlata vredan - pedantan, tačan i odgovoran. Radili smo celokupnu novu instalaciju 24/12/220v. Generatori, invertori, obale, osigurači. Dolazio dva puta da pogleda kako razvlačim kablove, da prekontroliše da savet i sl. Kada smo počeli za tri dana u kontinuitetu sve završeno a meni ostalo montiranje po završenim radovima na enterijeru. Preporuka svima kojima je potreban električar

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju