Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav!
Kapetan:
Aleks dobro dosao i ne zameri ovim starcima kojima je Adam bio vrsnjak a Eva kuvala kafu ... :good:
Aleks:
Hvala na pozdravima! Znam da neću moći da doprinesem kvalitetoj diskusiji u nekoj temi pa su mi i samim tim draži pozdravi od tako iskusnih forumaša i :slow_en:
--- Citat: kacintata 17, 12, 2011, 08:27:07 pre podne ---dobro dosao,kad probas pecanje sa camca,nikada vise neces pozeleti da budes pesadinac....lak pristup do najboljih mesta
--- Kraj citata ---
Iako sam šarandžija i volim "luksuz" na obali, ova luda godina me je ubedila u neophodnost čamca.
Posebno što isključivo volim pecanje na Dunavu - jednostavno volim tu vodu, šta ću... :smile:
--- Citat: IKA 16, 12, 2011, 22:39:41 posle podne ---pitaj i neskitaj,koliko možemo pomoći ćemo.Ipak nismo mi baš toliko loši koliko nas neki pominju.
Dobrodošao u cirkus
--- Kraj citata ---
Pročitao sam postova i postova, i možda je poneki bio negativan, al ovoliko pozitivne energije na jednom mestu nisam skoro video! Svaka čast svima :good: :hi:
Kapetan:
--- Citat: Aleks 17, 12, 2011, 21:52:47 posle podne ---Hvala na pozdravima! Znam da neću moći da doprinesem kvalitetoj diskusiji u nekoj temi pa su mi i samim tim draži pozdravi od tako iskusnih forumaša i :slow_en:
--- Kraj citata ---
ako nadjes nekog iskusnog forumasa javi da i ja priupitam par pitanja :pleasantry:
LSI:
--- Citat: Kapetan 18, 12, 2011, 10:42:22 pre podne ---
--- Citat: Aleks 17, 12, 2011, 21:52:47 posle podne ---Hvala na pozdravima! Znam da neću moći da doprinesem kvalitetoj diskusiji u nekoj temi pa su mi i samim tim draži pozdravi od tako iskusnih forumaša i :slow_en:
--- Kraj citata ---
ako nadjes nekog iskusnog forumasa javi da i ja priupitam par pitanja :pleasantry:
--- Kraj citata ---
:nono:
Kapetane, opet ste zaradili jedinicu zbog pomanjkanja pažnje na času! :diablo:
Aleks je lepo rekao: "iskusnih forumaša". :good:
Pa pogledajte samo koliko nas ima ovde i sa koliko publikovnaih priloga i javljanja. :dance: :yahoo:
E, drugo nešto je: koliko medju nama ima pravih i iskusnih nautičara!? :suicide:
Ako meni ne verujete, pitajte Duleta :police:, SaletaNB :police: i Zortera :police: - oni ljudi izgiboše brišući i preseljavajući naša pisanija kako bi ovaj forum ličio na forum nautičara :stop:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju