E, ovako treba... > Oprema
WEBASTO - princip rada
Kapetan:
--- Citat: zankiki 04, 09, 2015, 14:25:00 posle podne ---Meni će najverovatnije da stoji jedno metar iznad vodene linije, tako da za labudovim vratom nema potrebe, ako dođe do te rupe, ode ceo brod odavna pod vodu.
Druga stvar je što mi ovo deluje glomazno, cev auspuha ima fi oko 15mm....
--- Kraj citata ---
pa nadjes thru hull od 15mm , ima ih nisu skupi oko 15-30 evra ... i onda crevo do webasta ... pazi da crevo bude za izduvne gasove...
samo vidi koliko se greje da ne jebe plastiku ali ne bi trebalo
Kapetan:
ima i creva za izduv ali nisu jeftina ....
vidi sta je bilo u orginalu, kapiram da i kod nas ima creva za izduv u tom precniku
Terca:
Na auspuh od webasta u originalu ide prohromsko gibljivo crevo. Prečnik verovatno zavisi od modela (uostalom kao i minimalna i maksimalna dužina), npr kod mene je 24mm. Na njega može da se stavlja i maleni lonac, prigušivač.
Ima sve da se kupi kod nas, tebi najbliže u Begeču http://www.sigmma-yu.com/.
Skupo je ko otrov, koliko vladam informacijama oko 30e metar. Izmeri prečnik i dužinu možda u furdi može da se nađe neko malo parče.
maverick:
Da ...gibljivo prokromsko crijevo....obvezno....šelne mogu i obične ali nisu loše ni inox....sto se tice samog prikljucka...na plastiku...to mozes i napraviti kod nekog majstora od inoxa....izaci ce te dosta jeftinije...
zankiki:
Meni treba pola metra... Otići ću do sigmme možda nađem.
Zvao sam ih danas, taj deo od inoxa koji se šrafi na plastiku košta 90e.
Ima li neko sliku i dimenzije pa ću da vidim da napravim. U pitanju je airtop 2000.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju