Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Da li je sajt nautički ili ne?
eni blue:
Najbolje je postaviti pravila nauticka i onda se odmah mi koji to nismo prepoznamo i znamo sta treba raditi, a onda se odlucimo ostati u clanovima ili biti gost-kibicer, jer svima je jasno da medju gostima ima bivsih clanova koji su gosti, a naravno i dalje ce biti i nenautickih tema u kojima ucestvuju i administratori i nauticari. Naravno da je sajt odlican :good:
zorter:
Marke, Dule,
mnogi su odustali od komentara ili saveta u "pravim" temama jer su od ostalih "nauticara" (neki su i napustili sajt), dobili upozorenje da previse pametuju i da nema teme u kojoj se nisu oglasili.
A i zašto bi pisali kad to mali broj ljudi razume a svi misle da sve znaju.
Eto primera oko elektromotora ili HHO generatora. Kao da to nije nautika iako je prvenstveno bila namena da se primenjuje na motorima namenjim za pogon plovila. Isto tako je bilo i u temama o radio stanicama.
Ja sam dobio najviše komentara tipa da se mnogo uplićem u razne teme i "sve znam". A nikad nisam pisao u temama o jedrenju (jer ništa ne znam), ni u temama o ribolovu (o čemu vrlo malo znam). Pa zašto bih onda više pisao o bilo čemu? Ono što znam zadržaću za sebe a ako nešto ne znam.......... pa tu je google.
Zato je sve više postova u temama o Stanku, ribljoj čorbi i ostalim kulinarskim veštinama ili čestitkama za rodjendane.
zorter:
--- Citat: mossi 10, 12, 2011, 13:42:23 posle podne ---.....................................
Tako da nismo mi ni tako loši.
:hi:
--- Kraj citata ---
Da, i ja mislim... :drinks:
serbon:
Naravno da je ovaj sajt Nauticki i zacudih se kada sam na sajmu sreo poznanika sa kojim sam jedrio po grckim morima pre 15-20 godina i rekoh kako je lepo da se razvila nautika i kod nas pa makar i na reci, a on mi kaze da njega ne interesuje ni plovidba na reci ni nautika u Srbiji. E taj moj drugar je manje nauticar nego ja danas koji nemam camac nemam ni plovnu reku tamo gde zivim ali se radujem sto svaki dan citam sve teme na ovom sajtu jer one predstavljaju zivot nauticki u Srbiji i to je originalno jednako kao i plovidba na bilo kojoj vodi u svetu. I naravno nastavite vi koji pisete i slikate fotke da to s ljubavlju radite jer ima ko da vam se raduje i prati sve a da nije u mogucnosti da se aktivnije ukljuci. Pozdrav svima koji vole vodu i zivot na njoj i oko nje. I vidimo se za dve godine na Dunavu.
HOGAR:
Amin :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju