Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Ručka za Yamahu-mogućnost prebacivanja na drugi model-saveti
broker975fx:
Pa najverovatnije ne pasuje ali to nije problem ili barem ne bi trebalo da bude. Ručke, komande i sl su dosta tržišna roba i možeš zameniti tu svoju za onu koja ti treba ako ne pasuje kod nekog. Kažem ti to jer ja sada završavam sličnu kombinaciju, imam Y9.9 sa komandama bez ručke koja je bila pomoćni na starom brodiću a sada mi treba kao glavni na pomoćnom čamcu. Znači kombinacija dam komande i uzmem ručku uz malu doplatu.
zoki novus:
za taj camac ti je idealna teretna yamaha 9.9 nema potrebe za 25ks...
HOGAR:
Vlado,koliko vidim,korito je duboko V.Da bi postigao 15-20kmh,treba ti najmanje 100ks,pa bi ti ja predlozio jamahu 9,9,teretnu,ili 15-20ks obicnu pentu sa kojima ces postici 13-15kmh,sve ostalo je nepotrebno.Jamaha9,9 gura camce do 4tone tako da imas visak snage,a u voznji unazad je fenomenalna,i malo trosi
HOGAR:
Lepo LSI rece :drinks:
VladaCedic:
Ljudi sada me ubiste u pojam,ovo planiram vec godinu dana,sada sam spremio i lovu ,sve... Samo da ga uzmem. Hvala svima puno,ali mi stvarno nije jasno kako je moguce da necu dobiti na brzini sa motorom koji je skoro 3 puta jaci.
@LSI
Hvala na dobrodoslici i savetu. Meni treba jaci motor zato sto mislim da uzasno sporo ide,garmin mi pokazuje oko 9 km/h sto mislim da je presporo,posebno jer ovog leta zelim da putujem na neke duze destinacije.
@dugamm
Primljeno i promenjenno :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju