E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Problem sa elisom

<< < (2/12) > >>

Zoran:

Poslusaj ti naseg forumasa Srsu.Nema doktorat za elise,ali se je njima
toliko bavio da slobodno moze da se kaze da ima.  :drinks:

srsa:

--- Citat: zoran  27, 11, 2011, 18:17:47 posle podne ---
                      Poslusaj ti naseg forumasa Srsu.Nema doktorat za elise,ali se je njima
toliko bavio da slobodno moze da se kaze da ima.  :drinks:

--- Kraj citata ---

"Муке моје, само мени знане"...... 

simicbojan77:
Cinjenica je jedna,ako se ne namucis oko necega nisi nista ni naucio.Posto sam novi u nautici red je malo i da se pomucim i podelim sa vama iskustvo. :drinks:

Barba:
U kom smislu se camac vuce po vodi? Mislim da uz pravilan izbor elise taj camac moze da glisira sa 28hp. Pitanje je da li on vec sada glisira, ali je to tebi sporo.

Vise mozes da procitas ovde:

http://www.mojaladja.com/forum/index.php/board,155.0.html

simicbojan77:
Neznam tacnu brzinu,sad je kasno da proverim izvucen je camac,kasno sam pokusao da se pozabavim sa tim ali na prolece sledi zurka.Kad sam izvukao camac video sam na elisi jedan krak okrnjen,pozovem mog drugara dzonija da je odnese na popravku i ujedno da promeni impeler, cim stigne javljam promer pa cemo da vidimo koja je :drinks:.Usput mi se letos motor non stop pregrevao i gasio,izvadim termostat,malo bolje ali opet se posle neke voznje od 15 minuta na leru ugasi  :diablo:haos na vodi hteo sam da ga zapalim sa sve camcem i na kraju citajuci forum skapiram da za sve ima leka samo treba pristupiti tematici problema i na vreme ga otkloniti preko zime kad imas najvise vremena :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju