E, ovako treba... > Brodogradnja
CNC ili Papirni planovi
budens72:
koliko košta takva grickalica za lim? nisam čuo da ima do 5 mm
sve što sam kod nas našao seku do 2 mm
Zoran:
Stvarno ne znam,kada sam ja gledao bila je oko 300dm.
Kapetan:
@ika
Cena rezanja u Jeepu kada sam jednom pitao (ima tome dve godine) bila je oko 1 evra po metru , kazu racunaj tako, nesto su naplacivali vise nesto manje, pricam o limu 3mm .... i imali su pored toga i neki koeficijent vremena koji se mnozio sa tim ... znam da mi je bas sto je zoran marinkovic rekao trebao CNC plan da bi oni dali precizniji podatak... verovatno se cena razlikuje od kompleksnosti rezanja pa zato taj koeficijent "vremena"
@budens
pogledaj na ovom linku http://www.odigledolokomotive.rs/proizvodi/elektricne-makaze-za-lim/
@zoran
generalno jos nisam presekao sta bih i kako bih, gledam sve varijante , kao sto smo jednom prilikom pricali kombinacija: CNC projekat, varilac i nadzorni organ je mozda i najbolje resenje... ebaga... zoki ne radi po projektu, vasic prskup, kalmar nemam zivaca za njega.... jare i pare izgleda ne mogu ...
ujedno naravno da me zanima sto jeftinije i brze da dodjem do ladje, i po projektu ...
Arsa:
--- Citat: Kapetan 17, 11, 2011, 22:06:49 posle podne ---
@zoran
generalno jos nisam presekao sta bih i kako bih, gledam sve varijante , kao sto smo jednom prilikom pricali kombinacija: CNC projekat, varilac i nadzorni organ je mozda i najbolje resenje... ebaga... zoki ne radi po projektu, vasic prskup, kalmar nemam zivaca za njega.... jare i pare izgleda ne mogu ...
ujedno naravno da me zanima sto jeftinije i brze da dodjem do ladje, i po projektu ...
--- Kraj citata ---
... Onda odeš kod IKE i on ti reši problem.
Mada, ja se ne bih upuštao sa tobom ni u kakvu kombinaciju. Jer ako ti se nešto tokom dogovora ne svidi pa počneš da pljuješ majstora na sajtu... :lol:
Kapetan:
--- Citat: Arsa 17, 11, 2011, 22:19:21 posle podne ---... Onda odeš kod IKE i on ti reši problem.
Mada, ja se ne bih upuštao sa tobom ni u kakvu kombinaciju. Jer ako ti se nešto tokom dogovora ne svidi pa počneš da pljuješ majstora na sajtu... :lol:
--- Kraj citata ---
Ika ima dogovor sa Soletom da radi brodove samo za sebe :sorry:
ma na kraju cu na livadi ispred kuce sklepam najruzniji brod na dunavu i da plovim... sve mi se vise svidja ta ideja :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju