E, ovako treba... > Brodogradnja

CNC ili Papirni planovi

<< < (9/10) > >>

espresso:

--- Citat: Kapetan  20, 11, 2011, 12:07:13 posle podne ---bora dtd mi je predlozio http://www.bateau.com/studyplans/TW28_study.htm?prod=TW28
ima zanimljiv raspored , nije neki "brzinas" ali ima dosta mesta ...  e sad jedino sto je 28 feeta meni treba oko 33... u Bateu kazu da moze povecanje 10% ali to mu opet dodje oko 30 ... mad amozda neka nadogradnja sta li ...

u razmatranju je nista neij odlucneo .. recimo CNC planovi za ovaj brod su 208 evra..

--- Kraj citata ---

odlican trawler!!! samo kapetane nije tebi broblem to sto je duzina 28-30ft vec stajaca visina u kabini "The standing headroom is 6'-1" in the pilot house and 6' 4" in the galley, shower and forward cabin."

tule:
Kada sam napisao lim 10 mm mislio sam na kobilicu koja bi trebala da ide po celoj duzini dna
ona nije samo uronjena povrsina koja treba da smanji bocno ljuljanje vec je i konstruktivni
elemenat koji zajedno  sa unutrasnjim ukrucenjem treba da da potrebnu cvrstocu celom koritu
To svakako ne odradjuje lim od 4 mm. Odatle i proistice potreba za 10 mm i njegovo secenje sa
CNC

Kapetan:

--- Citat: espresso  21, 11, 2011, 13:35:27 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  20, 11, 2011, 12:07:13 posle podne ---bora dtd mi je predlozio http://www.bateau.com/studyplans/TW28_study.htm?prod=TW28
ima zanimljiv raspored , nije neki "brzinas" ali ima dosta mesta ...  e sad jedino sto je 28 feeta meni treba oko 33... u Bateu kazu da moze povecanje 10% ali to mu opet dodje oko 30 ... mad amozda neka nadogradnja sta li ...

u razmatranju je nista neij odlucneo .. recimo CNC planovi za ovaj brod su 208 evra..

--- Kraj citata ---

odlican trawler!!! samo kapetane nije tebi broblem to sto je duzina 28-30ft vec stajaca visina u kabini "The standing headroom is 6'-1" in the pilot house and 6' 4" in the galley, shower and forward cabin."

--- Kraj citata ---

espresso uporavo zato sam i razmisljao 10% veci onda to izadje malo preko 2 metra ... s'druge strane lomatam se dal unutrasnji dal spoljni motor za sledeci brod.. sve ima svoje za i protiv...

espresso:
Ako je samo motor dilema... Ja tu ne bih razmisljao, stabilan brodski dizel, osovinski vod i nemas briga....

oblak:

--- Citat: espresso  21, 11, 2011, 16:31:01 posle podne ---Ako je samo motor dilema... Ja tu ne bih razmisljao, stabilan brodski dizel, osovinski vod i nemas briga....

--- Kraj citata ---

I nemash brige sve dok ne zaglavish u nekoj od mnogobrojnih Beogradskih govnara....a onda ronjaj, il ako si nosatiji s govnima u mimohodu otkacuje suknje, kese, dzakove.....sa elise... Pa jebote josh malo pa smo za one motore shto imaju spoljni osovinski ili ventilator ko na Floridi.
Ja samo "rachunam" na vanbrodski bar za ove do 10m a i duze... Kad zatreba odshrafish iservisirash i vratish. Ako je mashina nova i od onih firmiranih prs u uvo ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju