NAUTIČKI E-SHOP > ARHIVA - Malecni Oglasi
Westerly Cirrus
nauticant:
Oblak, preporucujem da svakako odete do slapova Rajne u Schaffhausen na svajcarskoj strani. Obici cete tako veci deo nemacke obale Bodensee a i na slapovima ima sta da se vidi. Nije daleko osamdesetak kilometara, samo ako imate auto tamo na raspolaganju.
Gorane, nema ljutis, malo sale ne smeta. Westerly mi je pored Hurley 22 medju najzanimljivijim jedrilicama tih gabarita.
Zao mi sto nikako da stignem da svratim na ono groblje jedrilica iako sam vise puta tuda prolazio. Da ti nisi mozda bio tamo?
Goran Mitrovic:
Ma ne ljutim se ja tako lako .....volim ja da cujem svacije misljenje ...Ne nisam bio na groblju jedrilica i u ovom trenutku ne planiram da idem ali na prolece mozda ako bi mi palo na pamet da skinem neki stabilizator i neki jarbol ,za sad nemam potrebe za nekim polovnim delovima .......A iskreno vise bi voleo da odem tamo sa nekim u drustvu .......
Pozdrav..
Kapetan:
i mene intrigira to "groblje" ... ne bih kupio jedrilicu tamo ali hocu da vidim i obidjem
Goran Mitrovic:
Pa mozemo da se organizujemo posto vidim kakvo je okruzenje zbog vremena da se dogovorimo na prolece pa da posetimo.......
Kapetan:
ja sam uvek za , do proleca ima vremena ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju