E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Ime broda
zoki novus:
ili KIT-a
srsa:
Пољо све може, али НИКАКО гласање. :nono:
Видиш шта се изроди од последњег предлога за гласање. :suicide:
Kapetan:
nemoj poljo glasanje :lol: seci , backaj kockice, pasulj sta god al nemoj glasanje :lula:
Профа:
--- Citat: poljo 11, 11, 2011, 19:35:26 posle podne ---Nekadasnji brod po imenu "Savska ajkula"...
--- Kraj citata ---
Мислим да се једрилица коју си навео још увијек тако зове. Не баш тако давно један од наших бивших чланова на форуму је отпочео тему под насловом Савска ајкула, која је извазвала мноштво коментара. Неколико мјесеци послије тога, купио је наш другар Пољо, исту ту Ајкулу, и ослободивши је окова и оклопа пробудио успавану једрилицу. Услиједило је сређивање Ајкуле према жељама и укусима власника. Неки ће рећи да је љепша или можда ружнија, ствар је естетског укуса, али...Опет је то Савска ајкула, нама свима по имену знана.
Прекрштавати, мислим да није лијепо, поучени смо вишевијековним искуствима, доприноси неком баксузлуку или чему већ.
Мислим...
poljo:
Nema glasanja . Ja bas nisam nacitan demokratije . Nekako mi bljak . Predlozi ce da se razmotre u uskom krugu strucnog zirija u sastavu Zoka, Veljo , prepodobni Profa , ja i "Bavarija" . Nakon tog mukotrpnog procesa demokratski cu sam da odlucim .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju