E, ovako treba... > Metalni čamci

Komentari za Ikinog OGI-ja

<< < (20/25) > >>

deda:

--- Citat: Kapetan  23, 12, 2011, 20:19:02 posle podne ---
--- Citat: kemppi  23, 12, 2011, 19:25:12 posle podne ---Svaki ozbiljan brodograditelj bi trebao da zna da se prozori na brodu uvek rade sa radijusom,tj. nikada se coskovi ne ostavljaju spicasti.To je po pravilima brodogradnje i na tome ce svaki inzenjer da insistira.
Jos jednom Iko,svaka cast.

--- Kraj citata ---

ja koliko vidim nisu prozori zaobljeni

--- Kraj citata ---

E , ako ti vidis onda dobro!!  Uglovi su u konusu breeeeee!!!

IKA:
prozore još nisam radio.Čekam da mi stignu obećana stakla pa po tim dimenzijama ću raditi.Uglovi će u svakom slučaju biti zaobljeni.To se odnosi na sve uglove na raznim klapnama, otvorima itd.Nigde neće biti oštrih uglova.

Kapetan:
a sto ovako iz parcica ? zar nije lakse , pametnije i kvalitetnije da samo iseces  lim ?

IKA:

--- Citat: Kapetan  26, 12, 2011, 19:15:13 posle podne ---a sto ovako iz parcica ? zar nije lakse , pametnije i kvalitetnije da samo iseces  lim ?

--- Kraj citata ---

Koliko li bi ti imao odpada kad bi sve sekao iz cele table lima.
Šta da kažem..Lakše verovatno jeste,pametnije ,po meni baš i nije, a kvalitetnije...e to bez komentara

IKA:

--- Citat: kacintata  26, 12, 2011, 19:51:39 posle podne ---iko,sjajno,sjajno sjajno,zao mi je samo sto si se mucio napolju i sto me nisi pozvao da ti plazmom isecem prozore iz cele table lima.......meni je danas sedmi radni dan  na mom brodu,sve su prilike da cemo zajedno porinuti ladje na prolece....

--- Kraj citata ---

Napravite razliku između industrijske ,ili profesionalne proizvodnje i amaterskog rada.Ima plazme i u titelu.
Nit sam se mučio nit mi je teško,radim iz zadovoljstva.Iz cele table za mene vrlo neekonomično.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju