E, ovako treba... > Metalni čamci

Komentari za Ikinog OGI-ja

<< < (24/25) > >>

Darkobp:
Iko ako ti nije teško jel može jedno malo pojašnjenje šta su Rutilne elektrode???

IKA:
Mislim da je Kempi kompetentniji da objasni odlike bazičnih i rutilnih.Nebih da uđem u teoriju u kojoj nisam baš potkovan
http://www.elektrode.si/izdelki/srb/elektrode/A/rutilen2000s.pdf
Ja koristim jadran S
http://www.elektrode.si/izdelki/srb/elektrode/A/rutilen1000s.pdf

kemppi:
Rutilne su te sto se kupuju u gvozdjarama,pijaci...,jednom recju univerzalne ac/dc elektrode,namenjene za zavarivanje trgovackog celika,koji je najcesce koristi u bravariji,a razlika je u oblogi elektrode,tj bazicna obloga dozvoljava izbacivanje Vodonika koji je stetan za formiranje sava,a koristi se neke druge vrste celika.Imaju tezu pobudu od rutilnih ali i cvrsci var,uglavnom zahtevaju jednosmernu struju indirektnog polariteta.

@Iko
Neznam zasto sam mislio da ste varili bazicnim elektrodama,a gledajuci slike cinilo mi se da se radi o toplovaljanom trgovackom celiku,pa mi nije bilo jasno koji je smisao variti ga bazicnom elektrodom,ali kada kazete da koristite rutilne,situacija je jasna. :hi:

oblak:

--- Citat: Dule  04, 01, 2012, 22:51:24 posle podne ---
--- Citat: IKA  04, 01, 2012, 22:40:44 posle podne ---
--- Citat: oblak  04, 01, 2012, 22:30:48 posle podne ---Ja mislim da ste vi svi komplet skrenuli.....Sta kosta u 10x3 metra 100,000 evra? Razumem kad se kupuje brendirano plovilo gde kao i kod svakog proizvoda pola su troskovi pola je marketing... Ajde nek mi neko napise sta u KIKIJU ili ANIMI kosta 100.000 eura? ??? Kikija je pravio Sole koliko mi se cini?

--- Kraj citata ---

Nismo mi skrenuli ako neko traži 100000e za brod. :dance:
Konkretno za ta dva plovila predpostavljam da oprema u njima vredi isto ako ne i više nego u delfiju

--- Kraj citata ---
Kvadratni metar poda, samo poda, na Animi kosta 300 evra. Jedan automatski osigurac je 15 evra.. Pomnozi samo to pa ti nece biti dobro.

--- Kraj citata ---

A Deplphia nema podove, tikovine, mahagonije, pingvine i antilope? Slazem se ja da kosta, mada nema teniski teren u kokpitu... Neka je korito 20k i stolarija nek je 20k ma i elektronika nek je 20k i motor , propulzija 20k opet nema za 100k. Uostalom sve su to polovnjaci. To je prica za ove sto nisu zavirili nigde van Srbistana....

ПЕЦОВ:
dugo nisam bio na forumu pa nisam bio video temu.sad kad je vidim mogu da kazem samo BRAVO.daj jos slika.i nesto mi to deluje ukrivo?dal ces da plovis uzvodno il nizvodno?da nije zbog toga?   :tenk:   :slow_en:   :muslim-man:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju