The world of sailing - Svet jedrenja > Klubovi

Akademski jedrilicarski klub Beograd - AJK

<< < (2/3) > >>

Kapetan:
sin mi je taman napunio 6 goidina tako da taman ... stim da se lomim dal gemax dal ajk dal nesto trece...

APCA:
Kapetane, najbolji treneri su na AJK-u, sto rezultati jasno govore.

Kapetan:

--- Citat: APCA  19, 03, 2011, 21:44:19 posle podne ---Kapetane, najbolji treneri su na AJK-u, sto rezultati jasno govore.

--- Kraj citata ---

ARSO, ajd malo vise ako se razumes u tu problematiku, za mene je to prilicna nepoznanica , a hteo bih klincu da omogucim najbolji moguci start  :good:

Kapetan:
naravno opis treninga , cene , frekventnost i slicno

APCA:
Zao mi je Kapetane, sto ti sa ove daljine(u Sidneju sam) ne mogu odgovoriti potkrepljeno detaljima koje spominjes. Mogu ti , medjutim , reci da  pouzdano znam da su unazad 15-20 godina AJK-ovi klinci u samom vrhu na lokalnim regatama.

Iz mog licnog iskustva ti mogu reci da je najvaznije da prvi treneri kod deteta razvije ljubav prema sportu. To AJK-ovci jako dobro rade i njihovi klinci su u velikom broju ostali na vodi i oko vode.  Nisu to laki treninzi a za dete od 5-6 mogu biti i traumaticni .

Za tebe kao onoga koji ce da dovozi i odvozi , vazno je da  treninzi budu na zgodnoj udaljenosti , jer TI nesmes biti prepreka i razlog za prekid treninga, kada to jednom krene.

Porazgovaraj sa Bobanom(West epoksi itd sa Brodica kod Sajma), njegov sin je tamo poceo....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju