Nautika opšta... > Kulinarske čarolije
Talandara
njegos68:
:) Hvala Deda, Vlada i Zorter! jeste to je bure sa slike i jeste od inoxa.. PLaniram da ga izrežem ispod drugog rebra i da izadje klotlić i talandara..naravno ,rupu ću zavariti saparčetom inoxa i izbrusiti i ispolirati..a moram i one nosače gore i dolje iskidati... :)
mossi:
Jedan od nosača iskoristiš za stono postolje za kotlić. :good:
:drinks:
deda:
Na kotlicu nemoj skidati nosac!!Moze da bude veoma koristan detalj!!
Zoran:
Moras da skines pojacanja.
Kad odlucis koji deo ces upotrebiti za talandaru odrezi pojacanje tako da ga
ostane jedno 1cm,a odseci je 1 cm iznad ojacanja.Na ojacanje zavari 3 matice na koje ces
da srafis noge,i obavezno sa jedne strane zavari rucku.Fala bogu pa ces imati od cega.
Deo za kotlic,obavezno skini potpuno pojacanje.Koliko l zelis da bude kotlic ne-
ka ti bude merka za rezanje.Ali obrati paznju da ostavis malo vise,kako bi napravio uske koje
treba da budu sastavni deo kotlica.
:drinks: :drinks: :drinks:
Zoran:
Najvaznije sam zaboravio ,izvini.
Da bi sve bilo kako treba moras bure da napunis pivom,pa ako ne
propusta popi pivo pa brusilicu u ruke. :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju