Nautika opšta... > Kulinarske čarolije

Talandara

<< < (8/11) > >>

njegos68:
   :)    Hvala Deda, Vlada i Zorter! jeste to je bure sa slike i jeste od inoxa.. PLaniram da ga izrežem ispod drugog rebra i da izadje klotlić i talandara..naravno ,rupu ću zavariti saparčetom inoxa i izbrusiti i ispolirati..a moram i one nosače gore i dolje iskidati...  :)

mossi:
Jedan od nosača iskoristiš za stono postolje za kotlić.  :good:

 :drinks:

deda:
Na kotlicu nemoj skidati nosac!!Moze da bude veoma koristan detalj!!

Zoran:
     
                       Moras da skines pojacanja.
                       Kad odlucis koji deo ces upotrebiti za talandaru odrezi pojacanje tako da ga
ostane jedno 1cm,a odseci je 1 cm iznad ojacanja.Na ojacanje zavari 3 matice na koje ces
da srafis noge,i obavezno sa jedne strane zavari rucku.Fala bogu pa ces imati od cega.
                       Deo za kotlic,obavezno skini potpuno pojacanje.Koliko l zelis da bude kotlic ne-
ka ti bude merka za rezanje.Ali obrati paznju da ostavis malo vise,kako bi napravio uske koje
treba da budu sastavni deo kotlica.
                     :drinks:  :drinks:  :drinks:

Zoran:

     Najvaznije sam zaboravio ,izvini.
     Da bi sve bilo kako treba moras bure da napunis pivom,pa ako ne
propusta popi pivo pa brusilicu u ruke.  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju