Nautika opšta... > Kulinarske čarolije
Talandara
splavarsale:
--- Citat: budens72 03, 06, 2009, 16:01:49 posle podne ---Koliko znam u tom kotliću je pravljena riblja čorba za Ginisa pre 4-5 godina
--- Kraj citata ---
Sto je taj Ginis jesan,jel' sve sam poj'o?Ovo da doteras kuci moras da imas pratnju zbog gabarita :bb2:
Darkobp:
Da ,bas tako u njemu je kuvana riblja corba za Ginisa,i sad sluzi cisto tako kao reklama za cardu kao fazon Mi kuvamo najvecu i najbolju corbu!! Mislim da nije vise od 2.puta koristen tu u B.Palanci,i sad ga iznajmljuju za kojekave velike manifestacije za narodne mase po drugim gradovima...
Negde je oko za 4-5000porcija,tona ribe u njega :lol: :lol: :lol:
marke:
Da li moze od jednog bureta za pivo da se napravi i taniraca i kotlic i ko zna da napravi to kako treba?
Dobio sam dva bureta i dajem jedno onome ko ume da napravi i meni od drugog, naravno pomazem koliko umem u poslu.
shomi:
Deda je bese pokazivao zanimanje za tako nesto, ako se ne varam...
shomi:
Ne varam se, eto ga pri vrhu strane!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju