Nautika opšta... > Kulinarske čarolije

Talandara

<< < (5/11) > >>

splavarsale:

--- Citat: budens72  03, 06, 2009, 16:01:49 posle podne ---Koliko znam u tom kotliću je pravljena riblja čorba za Ginisa pre 4-5 godina

--- Kraj citata ---

Sto je taj Ginis jesan,jel' sve sam poj'o?Ovo da doteras kuci moras da imas pratnju zbog gabarita  :bb2:

Darkobp:
Da ,bas tako u njemu je kuvana riblja corba za Ginisa,i sad sluzi cisto tako kao reklama za cardu kao fazon Mi kuvamo najvecu i najbolju corbu!! Mislim da nije vise od 2.puta koristen tu u B.Palanci,i sad ga iznajmljuju za kojekave velike manifestacije za narodne mase po drugim gradovima...
Negde je oko za 4-5000porcija,tona ribe u njega :lol: :lol: :lol:

marke:
Da li moze od jednog bureta za pivo da se napravi i taniraca i kotlic i ko zna da napravi to kako treba?
Dobio sam dva bureta i dajem jedno onome ko ume da napravi i meni od drugog, naravno pomazem koliko umem u poslu.

shomi:
Deda je bese pokazivao zanimanje za tako nesto, ako se ne varam...

shomi:
Ne varam se, eto ga pri vrhu strane!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju