Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Skoro tri godine i 73500 postova...
zorter:
Eh, kad se setim, te 2009.-te i nase prve virtuelne konferencije u 21h. Svi prisutni i odlucujemo o osnivanju UG "moja ladja".
Glasamo, primedbujemo, odobravamo......
Barba, secas se, Ti si otvorio novi sajt u kome smo chatovali i dogovarali se o svemu vezanom za zadatke, planove, ciljeve, UG.
Ne secam se koliko nas je tacno bilo prisutno ali se secam da je bilo preko 20 clanova. I onda .... sve je stalo kad je doslo do registracije UG. Steta.
Barba:
--- Citat: Dule 30, 10, 2011, 13:02:43 posle podne ---ma ima i u temama o regati....
Barba ovo je kapetanova navigacija a ne moja :)
--- Kraj citata ---
Znam da je u pitanju Kapetanova navigacija, mislio sam u smislu gde se toga seti kad sam te pomenuo.
@Zorter
U pitanju je bio podforum postojeceg foruma. Bilo je tada mnogo vise volje i zelje da se nesto radi i stvori, ali i promeni.
Nema veze, i ovako se Ladja izdvojila kao najveci nauticki forum (ma sta god nauticki znacilo :) ). Za prolivenim mlekom ne vredi plakati.
IKA:
--- Citat: Dule 30, 10, 2011, 16:34:51 posle podne ---Ne cudi me sto je Ika na 13. mestu :)
--- Kraj citata ---
Bem ti lebarnik, pa zato mi je ova godina katastrofalna. :suicide:
Zoran Marinković:
:good:
Nisam vas baš previše udavio.... :pioneer: ....(mislim kao neki....) :lol: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju