Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Zatvaranje sezone

<< < (14/25) > >>

Zoran Marinković:
 :good:

Vidim da vam je bilo lepo i baš mi je drago zbog toga. Žao mi  je što nisam bio tamo da vam malo smetam...daće Bog - ima dana...

p.s.

Pingvin 44, vidim daimaš malu sklopivu stoličicu kakve godinama tražim da kupim. Da li znaš gde ih ima...?

zica:
Svaka cast drugari zavidim vam po slikama mislimda je babanesa bio na visini zadatka neso druze veliki si laf :drinks: :pioneer:

poljo:
Dusane ,Dusane... Zao mi je tvojih sto su bolesne ...
Sad ono drugo ...zasto je doslo do podjele ???pa ti si prvi poceo da prozovas ljude sto se skupljaju i peku prase, cvarke ili sta vec i dozvoljavaju pojedincima da dodju automobilima ...to nije bilo na TVOM nautickom nivou ... sta ti je ? amnezija ili pa ima na ovom sajtu i onih koje nisi uspio da otjeras mada si se trudio . Idi kod ljudi i izvini se ili nek se oni tebi izvinu pa onda ostale prozivaj da rade nesto sto ti nemas , hm , snage da uradis . MA sta me briga , opet se palim bez veze ikakave . Nek te trpe ako hoce .

Kapetan:
poljo gresis...

da ga nazovem "raskol" je nastao kada je mene aka optuzio da mu lobiram clanove i zapretio, nakon cega sam ja dao javno user i pass sa njegovog sajta da ljudi provere o cemu se radi ... sto je iskoristio kako bi me banovao  :lol:  pa je posle menjao potpis u mom profilu na nhegovom sajtu  i slicne zezancije  :lol: :lol: :lol: :lol:

dule

draga su meni pomirenja, ali mi malo muka mahanja rukom i ne dobijanja pozdrava sa druge strane osim ako ima jedno deset svedoka pa onda mora ... a moram priznati da mi nekako bude drago kad mahnem a ne dobijem pozdrav a Dunav svedok :good:

sto se mene tice nikoga ne vucem za rukav i ne pitam sta je i gde je , niti mi pada na pamet, danas sam se druzio i sa ljudima koji su bili do ake i koji su bili na paradajzu... po meni to je sasvim normalno, nikad necu deliti ljude na kapetanove ili akine ...

Kapetan:

--- Citat: Dule  30, 10, 2011, 01:42:21 pre podne ---Imam preca posla i obaveze od ispravljanja krive Drine.  :)

--- Kraj citata ---

ja eno greskom oborio portal pre dva sata, al nema veze idem novi update   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pozdravi Sanju , i ja sam danas ima frku sa zenom imala nikad gori napad migrene mislio sam da necu ni ici do paradajza , a na male vode se zbog toga nisam ni usudio ...

a sto se tice pominjanja drugih sajtova, ili dime, ljube, ake i ko zna koga vec ... ja sam sebi postajem dosadan ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju