E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Grejanje na brodu-resenja

<< < (12/48) > >>

HOGAR:
Doduse,jedan moj drugar vrlo ozbiljno razmislja o ovome,mini-smederevac,pa cunce[uzani cunak]po strani,ispod prozora,skroz kroz kabinu,pa napolje kroz pramcani pik,pa sulundarce  :lol:,pa udri

deda:

--- Citat: HOGAR  26, 10, 2011, 09:56:23 pre podne ---Doduse,jedan moj drugar vrlo ozbiljno razmislja o ovome,mini-smederevac,pa cunce[uzani cunak]po strani,ispod prozora,skroz kroz kabinu,pa napolje kroz pramcani pik,pa sulundarce  :lol:,pa udri

--- Kraj citata ---

Pre dosta godina na malim vodama je boravio jedan cica koji je tako grejao camac!Na terasi sporet i krcka se kupus a sulundari kroz ceo camac , greju li greju!

zoki novus:
licno sam misljenja da je svako paljenje vatre na camcu skopcano sa prilicnom dozom rizika....

broker975fx:

--- Citat: zoki novus  26, 10, 2011, 10:16:06 pre podne ---licno sam misljenja da je svako paljenje vatre na camcu skopcano sa prilicnom dozom rizika....

--- Kraj citata ---

Pazi od mene većeg paranoika oko vatre teško ćeš naći - ispoštovao sam preporuku da peć sa svih strana bude udaljena oko 50 cm od stranica kabine a sa prednje strane 80cm. Ispod nje nema toplote ali ću postaviti parče lima. Vrlo je solidno urađena i fora je u tome što ni ne treba praviti neku preteranu buktinju već natenane sačekati da se šamot usija. Slaba tačka je pražnjenje i tu treba najviše paziti.

mossi:
Stvarno ste deca iz grada.
Nema ništa lepše od pucketanja vatre.  :good:
Pa ne prazni se peć dok ima žara, nego kad se ugasi.
A i onda se nabavi jedna limena kofa u koju se pepeo ponekad vruć prespe.
Ispred ložišta na patosu, OBAVEZNO ide parče lima!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju