E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Grejanje na brodu-resenja

<< < (9/48) > >>

Zoran:

Po meni ovo jos bolje.Treba ih pozvati i pitati da li mogu da naprave jos manje,sa zabravljivanem
svakih vrata i fijoke,i mogucnoscu srafljenja noga za patos.

igorbos:
Visina sa nogarama 63 cm
bez nogara 35
sirina 66
dubina 44
rerna 33x24x44
Loziste je solidne velicine s tim da sam ja svoje povecao vrlo lako i po nekoliko sati drzi zar.Kad uzmes u obzir da gus dugo drzi toplotu-BINGO.
Ima ih na ovim oglasima,cijene su oko 100KM,to nije cifra za koju bi te neko zajebavao na granici.Ja sam po svoju isao u Tuzlu i ne zalim ni momenat.Neki koji su ih izbacili na prodaju lupetaju da je MADE IN SVERIGE ali lupetaju,raspitao sam se,pravila se u Zenici i neunistiva je.
@Zoran
Zoki Prity grije kao lud ali je od lima oblozenog samotom i kazu da im je vijek samo nekoliko godina,osim toga visok je a svo mu je teziste gore pa mislim da zbog toga nije za brod.

Vuk:
Ova je još bolja, 100% tuč ili šta već http://www.eponuda.com/peci-za-grejanje/plamen-upland-cena-189512
Imam je od pošle godine i sad kupujem još jednu! Davimo se od vrućine! Drži toplotu ko luda, svakako moja preporuka ako se ima mesta na brodu. Bilo bi dobro da ovakve peci imaju nekakav štit oko sebe na odredjenoj udaljenosti cca. 50 cm sa svake strane da se nešto ne bi zapalilo, a da ujedno lepo greje. Sa korpom drva na brodu se možeš grejati ceo dan.

marke:
Hogare ne biva tako: Rekoh na 220V je 4.6A ako to inverter pretvara iz 12v onda je 1000:12=83.3A plus jedno 5% gubitaka u prenosu ili 4A.
Znaci ukupno 88A. potpuno neekonomicno.   :suicide:

broker975fx:
Ja pre neki dan kupio Smederevca http://www.tehnomanija.rs/katalog/milan-blagojevic-pec-na-cvrsto-gorivo-happy-crvena.html
Jbg nema rernu al šta da se radi. Dimenzije su vrlo korektne a težina oko 50kg. Sama peć je puna šamota i verujem da kada se zagreje bije ko luda. Motirao sam je u donju sobu pa bi toplota trebalo da bije i kormilarnicu. Juče sam motirao čunke a izvršena je prva toplotna proba. Čunak sam izbacio kroz prozor - totalna ciganija :). Sve lepo radi, cug je dobar i jako lepo izgleda - kao kamin. Jedino nisam našao onaj šeširić da mi ne ulazi kišnica  u čunak ali dog ga ne neđem stavio sam mu lakat. Idiocki izgleda ali radi. Malo me je ortak samo poplašio oko ugljen monoksida ili dioksida koji je nezgodan jer ga nemožeš osetiti a kad ga osetiš već si otrovan pa planiram da nabacim jedan alarm za svaki slučaj

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju