E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Grejanje na brodu-resenja
zankiki:
Zavisi od toga da li konverter stoji u kabini ili napolju sajkaca
vepar:
Jel moguce da toliko povuce jer na specifikaciji kaze 24v 35w ato mu dodje nekih 3A na 12v?
Terca:
o da.
manual za model 1,8kW kaže čak d1l model 12V na startu vuče 260W a na 24V 500W!
to traje minut dva.
tangabravo:
Drage moje i dragi moji , evo meneka posle duže pauze ali sam uglavnom živko i zdravko ali sirotinjski. Konačno sam u fazi kupovine plovila pa da se selim u GR. Našao sam nešto 0d 13,5m x4,25m ali mu je jedna mana što je gvozdenjak a oni su zimi malo zeznutiji za zagrevanje , pošto ja planiram da cele godine boravim na brodu a ne da zimi plaćam sobu , a bio bih ukotvljen lili na Rodosu ili na Kritu a tamo su zime veoma blage pa se nadam da bih za malo para mogao da se zagrejem . Grejao bih samo pramčanu kabinu i to samo noću i to da mi bude temperatura između 10-15 stepeni, pošto ne podnosim toplo u krevetu, Video sam na jednoj jedrilici čova je namestio uređaj pored vrata pramčane kabine i direktno gore izvukao izduvnu cev. Pošto sam postruci auto mehaničar mislim da ne bi trebalo da bude problema oko instalacije. Ja sam se u kući dogrevao na onu plinsku grejalicu što se kači na bocu i bilo je sasvim ok , samo me interesuje kako bi mi bilo jevtinije ili webasto ili plin. Moliću za dobronamerne sugestije. Dobro more čika Charlie
zica:
Prvi put čujem da neko ne voli da u krevetu ima toplo. ha dodo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju