E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Grejanje na brodu-resenja
deda:
A ni o ovome nismo pricali!Jeftino i efikasno!Recimo ova je 25 eura!!
http://www.pik.ba/artikal/2228751/pec-plinska/
HOGAR:
Dedooo bre,cini mi se da ova guta najmanje par kubika na vece,ili ne :this:
deda:
--- Citat: HOGAR 13, 12, 2011, 10:57:41 pre podne ---Dedooo bre,cini mi se da ova guta najmanje par kubika na vece,ili ne :this:
--- Kraj citata ---
Dedino . ova je samo primer!!Ima i manjih bre!!Osnovno kod ovakvih peci je zamane dizni!!Automatski se i smanjuje potrosnja!
HOGAR:
:lol: :lol: :lol:,meni bi najbolje legla kombinacija setajuce grejalice,cap-salon,cap-krmeni kokpit,pecas a toplo :beach:.Odvode gasova bi lako resio,sam' da nadjem manju,pa da mi promeni neko diznu :lol:.Vidim ja da cu ipak plin,inace mi boce stoje u krmenom kokpitu
zorter:
--- Citat: Dule 11, 12, 2011, 22:41:09 posle podne ---Pa to nije webasto :smile:
To je slovenacki proizvod. Kakav je... nemam pojma.
--- Kraj citata ---
To jeste webasto. Rade ga i Slovenci, tacno je. Odlicna sprava. Ovo je manji webasto iz autobusa koji sluzi za susenje sofersajbne. Ima ih na 24V za autobuse ili kamione (u kojima sluzi za grejanje kabine) a ima ih i na 12V za manje kamione tipa TAM-ic (e njega rade Slovenci). Ima oko 3,6-4kW snage i trosi oko 300ml nafte na sat vremena rada. Moze da se poveze i bez elektronike ali tada nema mogucnost regulacije i odrzavanja zadate temperature vec permanentno greje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju