Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA

Ukraden čamac u Starim Banovcima

(1/2) > >>

Vlada 69:
Drugar me je zamolio da na forumu objavim da mu je ukraden čamac i možda mu nekako pomognemo da ga nađe.Čamac je premix-ov specijal 9 (slikan je za njihov sajt-onaj sa plavo crvenom šarom na bokovima).
Čamac je bio vezan za kamen na obali ispod banovačke crkve i nestao je u noći između utorka i srede.Na svu sreću motor nije bio na njemu već samo rezervoar,veslo i nešto opreme.

Pročešjlana je obala od Starih Banovaca do Batajnice i nazad,pitani ribari,podeljene slike čamca itd ali ništa.Kada dobijem slike pokušaću da ih postavim .

BEGEJ:
Dokle stigla potraga? nema povratne informacije ko u Mup-u kad ukradu kola nekome  jh hi

Vlada 69:
Na žalost,za sada ništa.
Drugar kome je čamac ukraden potegao je neke veze u policiji pa je sa inspektorom otišao do rečne policije u Bgd.Lepo su primljeni i saslušani ali je odgovor bio tipa: "prijatelju ,mi nismo isplovili mesec i kusur dana zati što nemamo goriva...!?"

Znači od Policije se i ne može očekivati da na ovaj ili onaj način pronađe ukradeno plovilo već po svemu sudeći ostaje ona varijanta "ako neko vidi sličan čamac pa..."

Žalosno,kao i sve u ovoj zemlji  no125

Vlada 69:
Tako je Dule.

To nije ništa novo.Ista stvar se ugrađuje i u skuplja kola i prati se preko gps-a a sve zbog krađe itd.Znam i da se koristi za praćenje teretnih vozila firmi koje se bave transportom a imaju veliki vozni park kako bi se sprečile nedozvoljene menipulacije vozača a i u slučaju krađe.

E sad,koliko košta ugradnja i praćenje ne znam.Sigurno nije simbolično ali sve ima cenu...

zoki novus:
obicno nabavka i odrzavanje   tog uredjaja prelazi cenu ukradenog plovila   

a iole ozbiljnija plovila ( +5000e) se ni ne kradu..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju