E, ovako treba... > Plovila

od virtuelne do stvarne lađe

<< < (8/78) > >>

LSI:
Arso,

Ovo je prodato u julu: http://www.isoldmyboat.com/boat/adDetails.php?aid=1025 .

OK - dogodilo se to u Americi ali želim samo da pokažem i nevernim Tomama da se i relativno novi (ili da kažem: manje stari) brodovi mogu kupiti po dobroj ceni.

U ovom slučaju, radi se o 6 m-skom motornjaku sa Merkruzerom od 175 KS i brdom opreme, registrovanim do 2012. godine, a čamac je iz 1995. godine! I to po ceni od oko 3.000 evra.

Ovakve stvari mogu se naći i u Evropi - samo treba biti strpljiv i tražiti...

srsa:
Као што рекох, спреми паре, прати понуду и продају и буди стрпљив.  :good:

broker975fx:
Yes a dotle ja imam povoljno Pasaru za tebe taman malo da se uhodas sa kabinasem :)

Arsa:

--- Citat: broker975fx  19, 10, 2011, 20:30:27 posle podne ---Yes a dotle ja imam povoljno Pasaru za tebe taman malo da se uhodas sa kabinasem :)

--- Kraj citata ---

Pasaru je imao moj kum i sa njom smo par puta išli na pecanje. To sigurno nije ono što želim.  :)

maverick:

--- Citat: Dule  19, 10, 2011, 19:06:59 posle podne ---Za brodove pravljene od stakloplastike jos nije utvrdjen vek trajanja. Ima ih i preko 50 godina starih a besprekornih. Sve zavisi od kvaliteta livenja. Ako se kupi brod i 30 godina star od renomiranog proizvodjaca to ce biti bolji izbor od novog limenog napravljenog u domacoj radinosti.
Kao sto LSI kaze... samo strpljivo. Ali dobar a jeftin brod nece cekati. Stvar je u tome da se bas u tom trenutku ima novac i odmah kupi.

--- Kraj citata ---

ovaj tekst ti treba biti vodilja...slazem se sa svim navedenim  :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju