E, ovako treba... > Plovila

od virtuelne do stvarne lađe

<< < (70/78) > >>

Arsa:
Ma ne jedim se toliko.  no125

Sinoć sam samo bio jako umoran i onda se čovek lako iznervira.

Svanuo jutros novi dan. Ja otišo na Adu sa jednim drugarom. Skinuli smo osovinu, a prethodno svašta nešto (da ne nabrajam).
Ondak odneo kod strugara i za par dana biće sve OK.

Znam da će i posle toga biti još neke zavrzlame ali se to može rešavati na vodi.

Mosi sve si u pravu. Ja tako i razmišljam.  Brodić sređujem za sebe pa se trudim da sve bude urađeno kako treba.

A što se Holanđana tiče, danas mi je moj drug Laki, mašinista na mnogim brodovima ispričao anegdotu iz Nemačke.

Naime, pre nekoliko dana se vratio iz Nemačke. Dok su tamo sedeli ukotvljeni obišao ih je neki policajac koga znaju odavno.

I na pitanje sa čijim posadama imaju najviše problema, rekao im je da su ubedljivo najproblematičniji Holanđani.

Incidentni su, stalno drogirani ili pijani, i lažu kao psi.

E sada mi je sve jasno!   sajkaca

Arsa:
Danas i pored dobre volje ne uradih ništa posebno. Odnosno pokidao sam zaštitnu masku, ošmirglao čičak za postavljanje šmirgle na kružnoj vibracionoj šlajferici, i zaključio da danas neću više da radim!   taz

Dosta je gluposti za danas. Što bi rekli, ovaj noć nije moj dan.  lol

Ali su se neki već ušunjali na brod.  6589

A mlade snage već maštaju...  thumbup

serbon:
Koliko god da te iskosta ova ladja ti si uspeo da okupis porodicu oko nje i to je sreca koja nema cenu. Svaka cast samo napred i ne sekiraj se uopste koliko ce izaci sredjivanje.

broker975fx:
Možda je žena mala pa ti se čini ili je arsa malo sređivao sliku  jh,
Koliko gazi ovaj holandez?

mossi:

--- Citat: Dule  23, 04, 2012, 00:31:09 pre podne ---Bas se divim dizajneru. Pogledajte predposlednju sliku... koliko komfora na toj duzini. Arsa je znao da odabere.

--- Kraj citata ---

Jel ladju il gospoju?  stri
Ili obe?

hi 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju