E, ovako treba... > Plovila
od virtuelne do stvarne lađe
Arsa:
E pa da bih spremno dočekao novu godinu i porinuće broda, ja danas reših da isprobam kako se skidaju stari slojevi antialgina, prajmera i ko zna čega još.
Prvo sam probao sa nitro razređivačem, mokrom i suvom krpom. To je ovo pozado sa desne strane.
Ta varijanta neće da bidne. no125 Otišlo mi skoro litar nitro razređivača, a rezultat jako skroman,
Onda sam probao da ošmirglam levu stranu zadnjeg dela broda. Uh, to ide jako sporo pošto ima, najmanje 4 sloja raznih antialgina i bar 2 sloja prajmera.
Sutra donosim SKID (sredstvo za skidanje boje) i špaklu pa udri sloj po sloj. Na kraju će opet da radi šmirgla. Nadam se da ću za dvadesetak dana laganica uspeti da skinem ove naslage, nabacim prajmer u 2 sloja i anti algin, takođe u 2 sloja. roll4
Dokon pop i ... 56568
STG:
SKID nikada nisam koristio,uvek je radila brusilica i do lima-za gvozdje.Izvinite ako sam pobrkao stvari,ali ovo je lim?
Arsa:
--- Citat: gorance 29, 03, 2012, 18:18:34 posle podne ---SKID nikada nisam koristio,uvek je radila brusilica i do lima-za gvozdje.Izvinite ako sam pobrkao stvari,ali ovo je lim?
--- Kraj citata ---
Malkice si pobrkao stvari. 6589
Ovo je poliester, al nema veze. 114 Mislim da je Ika u nekom tekstu spomenuo da je tako nešto radio. Kako sam zaludan, mogu da probam i to. Rezultat će se videti već sutra po podne. Pre podne su na redu neke druge aktivnosti. 114
STG:
Moja greska,nisam pazljivo iscitao temu.
Slajferica i smirgla,ako SKID zakaze.
Arso,brodic je na Adi ili ?
Arsa:
--- Citat: gorance 29, 03, 2012, 18:24:41 posle podne ---Moja greska,nisam pazljivo iscitao temu.
Slajferica i smirgla,ako SKID zakaze.
Arso,brodic je na Adi ili ?
--- Kraj citata ---
Ada. roll4
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju