E, ovako treba... > Plovila

od virtuelne do stvarne lađe

<< < (6/78) > >>

Arsa:

--- Citat: IKA  18, 10, 2011, 21:45:31 posle podne ---njemu što fali fali, pre je problem što Arsi fali potpora :tenk:

--- Kraj citata ---

Ubode ga iz prve.  :lol: :drinks:

IKA:

--- Citat: zoran  18, 10, 2011, 22:20:05 posle podne ---
           Iko pa taj je odavno punoletan.Kako sad to.

--- Kraj citata ---

Pa i ja sam punoletan , pa neznači da me treba otpisati.
Ovo je poliester, pa i ako mu nešto fali da se odraditi, znam jednog drugara sjedrilicom koji zna da radi spoliesterom :slow_en: :dance:

Zole:
Arso,
svakako preporučujem uvoz, e sad da li plastika ili metal,ja glasam za plastiku.
Mnogo puta smo na forumu pominjali ali eto još jednom,do 2.5m širine može na kamion
a preko toga vodom ili pod pratnjom . Ovo sa pratnjom izađe više nego sve ostalo tako da u startu treba
preskočiti. Doploviti sa lađom po meni je odlična ideja. E da, transport do 2.5m je oko 1200e.
Ponuda na zapadu je ogromna ,cene manje a kvalitet bolji. Uz svaki brod dobićete brdo opreme ,
kompletan enterijer,instalacije... To kasnije odvlači pare

IKA:
http://www.boat24.com/de/Boot/Motorboote/Chris-Craft/Chris-Craft-kaj%FCtboot/detail/41802/

LSI:

--- Citat: Zole  18, 10, 2011, 23:49:49 posle podne ---...
...do 2.5m širine može na kamion a preko toga vodom ili pod pratnjom . Ovo sa pratnjom izađe više nego sve ostalo tako da u startu treba
preskočiti. Doploviti sa lađom po meni je odlična ideja. E da, transport do 2.5m je oko 1200e.
...

--- Kraj citata ---

Obeležio sam samo informaciju o ceni.
Ovo je vrlo verovatna cena za transport kamionom plovila koje je do 2,5 m širine.
U mojoj kalkulaciji koju sam izneo u ranijem postu, u vidu sam imao vangabaritnu širinu i troškove eskorta - nadam se da nisu čak i veći od cene koju sam ja dao.

Koliko god da nam uvek fali po neki centimetar, zbog tako velike razlike u ceni možda bi trebalo širinu broda ograničiti na dozvoljeni kamionski gabarit. Ipak se tu radi o više od hiljadu evra!

Mislim da ima mnogo veoma dobrih projekata vrlo plovnih kabinaša koji su široki do 2,5 m...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju