E, ovako treba... > Plovila

od virtuelne do stvarne lađe

<< < (47/78) > >>

Arsa:
Kratak izveštaj.

Danas smo moj drug Sale Marković i ja, poskidali sve sa kabine, zamenili šrafove, stavili podloške i vratili nebo nazad.

Takođe, po podne je svratio i majstor Sloba-Cvrčak koji je od sada zadužen za održavanje motora na lađi. Motor će se pretresti u narednim danima, a uočili smo i jednu budževinu koju nisam očekivao od Holandeza.

Naime poluga za pomeranje kormila je očito bila polomljena pa sastavljanma nekim, šelnama što baš ne deluje nešto ubedljivo. Sve u svemu, narezaće majstor i vrćemo je na mesto.

U četvrtak ili petak, majstor Jordan bi trebao da postavi platformu na brod.   sajkaca

Ipak ima tu još da se poradi svašta još. Al onim što uradismo danas, sasvim sam zadovoljan.

Brzali jesmo i dosta smo prljali po palubi, krovu, i drugim mestima, al  mož da prođe.   114

Slika nema iako sam nosio fotoaparat. Nisam se ni setio da slikam. Nisam ni jeo od jutros do maločas. Plašim se da ne smršam...        roll4   114                                                                                                               

mossi:
 thumbup j1 hi

STG:
Sad tek videh da se doslo do stvarne ladje!
Cestitam i da vas dugo sluzi.  thumbup

bora63:
Arso , druze samo polako pa i ovo je uspeh , ostvario ti se san uzivaj  6589 6589 6589 6589

ПЕЦОВ:
cek samo jos malo da prchne,da ga dobudzi i onda ce biti ok.        sos6   sha  dun

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju