E, ovako treba... > Plovila
od virtuelne do stvarne lađe
Arsa:
--- Citat: Pingvin44 02, 03, 2012, 22:04:22 posle podne ---Ima jedna slicna tema na forumu vec. Mislim da se zove "kako od ruznog paceta napraviti Labuda", tako nesto....
--- Kraj citata ---
oops
Ako admini ne reaguju, vidim ja da pingvinče nema da se opere ni sa dva Stanka... roll4
zoki novus:
Ako resis da ga produzavas znam odlicnog majstora....
LSI:
--- Citat: Arsa 02, 03, 2012, 22:18:28 posle podne ---
--- Citat: Pingvin44 02, 03, 2012, 22:04:22 posle podne ---Ima jedna slicna tema na forumu vec. Mislim da se zove "kako od ruznog paceta napraviti Labuda", tako nesto....
--- Kraj citata ---
oops
Ako admini ne reaguju, vidim ja da pingvinče nema da se opere ni sa dva Stanka... roll4
--- Kraj citata ---
Sad bih ja, kao prozvana strana" morao da odgovorim ali pokušaću da budem fin.
Od ružnog pačeta i može da ispadne labud ali od starog labuda nikada pače!
(Ala sam ovo lepo rekao!)
Ne dirajte vi Arsu. Njegova ladja toliko dobro izgleda da njoj ne treba produžavanje i preuredjivanje, a to što on ne zna šta će sa sobom i svojim vremenom, pa sada odšrafljuje, zašrafljuje, dihtuje... to je više za dušu nego što je stvarno potrebno. Samo dok malo otopli, verujem da će ladja u vodu, a sve te majstorije će ostati za neko drugo vreme.
broker975fx:
Sreća te si uzeo plastiku da je od metala do sada bi već brusilica radila. Što se tiče odvijanja probaj sa nekim odvijač sprejevima a može da pomogne i WD. Kuckaj ih malo levo desno gore dole - dobar ključ i ispašće a na kraju krajeva tu je i univerzalni srp. alat brusilica. Za dihtovanje sika 11fc ili nešto slično i ne bi trebalo da bude problema
gile69:
Kupio si pravi camac, odlican.
Molim te , pusti ga na vodu , uzivaj celu godinu i onda ces znati sve najbolje ideje.
Preporuka ti je drugarska, da neradis stvari ponovo.
Radio sam zato ti i kazem. 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju