E, ovako treba... > Plovila

od virtuelne do stvarne lađe

<< < (37/78) > >>

Arsa:
Ili ovako nešto od poliestera za 4000 e. Motor sa Z nogom. Nakon cenkanja, možda bi bilo i manje.

Arsa:
Za ljubitelje brzih čamaca sigurno bi bio interesantan ovaj gliser sa motorom od 110 KS, u besprekornom stanju. Cena oko 4000 e.

Arsa:
Prvi brod je, takođe od poliestera sa svačim nešto unutra, duž. 8 m, ali je cena oko 10 000 e. Nisam ga dalje zagleđivo.  no

Moglo se svašta probrati, iako sezona nije počela.

Tu je bilo još nedostižnih za moj džep.  embarassed

Arsa:
Da ne davim. Nisam ni stigao da sve slikam, pošto smo bili kao na traci. Morali smo da obiđemo puno toga za kratko vreme.

U svakom slučaju, ko traži naći će.  114

LSI:

--- Citat: poljo  02, 02, 2012, 20:39:30 posle podne ---Kad? Ma pusti otopljavanje , zivotinje i ostale zeze ...ajd da se to organizuje na brzaka . Samo ti nakon "izuvanja" za ladju i propratne aktivnosti trebamo i mi da sjednemo na djep. Ajde da se organizuje da se sastanemo pa svi po malo i svima dobro .

--- Kraj citata ---

Dozvolite da i ja kažem neku na ovu temu.

To što Arsa piše o Stanku i ostalim detaljima u vezi sa "prinovom" - to je njegova stvar i tako nešto zaista treba organizovati s proleća, kad vreme dozvoli.

Ali Kapetanov predlog da se nadjemo negde sada - treba podržati i to treba uraditi što pre.
Uz samo jedan uslov: račun delimo mi koji budemo došli - svi osim Arse.

Njemu odlukom foruma treba zabraniti da se maši za novčanik.

Pa zar nije dosta od njega što ćemo se hraniti njegovom pričom?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju