E, ovako treba... > Plovila
od virtuelne do stvarne lađe
taxi:
arso svaka cast cestitam na ladji puno bih te toga pitao ali ostavicemo to za neko druzenje ili regatu
zica:
Sretno se sa svojima vozio iuzivao 114 25648
Pera GARMIN:
--- Citat: Arsa 02, 02, 2012, 16:58:38 posle podne ---
--- Citat: budens72 02, 02, 2012, 09:29:19 pre podne ---šrina 2.85 m eek , zar nije problem voziti putevima čamac širine preko 2.5 m? ili sam ja loše obavešten...?
--- Kraj citata ---
yg
Imao sam i tu problem. U Holandiji su mi rekli da sve što je uže od 3,00 m može da ide bez pratnje i posebnog označavanja. Niko mi nije pravio problem. U Holandiji nas je zaustavila policija i proveravala sa marinom da li je brod zaista prodat i nisu pravili pitanje iako se i u ugovoru koji smo im dali jasno vidi širina 2,85.
Međutim, na izlazu iz Mađarske naplatiše nam kaznu od 25 evra zato što je brod širi od 2,5 m.
Jes da za tu kaznu dobismo neki papirić, ali mislim da znam gde su pare završile.
U svakom slučaju treba tražiti brod širine 2,5 m. Tako izbegavate problem.
--- Kraj citata ---
Arso,
prvo da se pridružim čestitkama za lađu: Lep je brod, u zdravlju ga trošio !!
Drugo da ti posebno čestitam na sreći sa nemcima. Maksimalna dozvoljena širina kod njih na autoputu je 2.55m, u posebnim slučajevima je 2.60 ono što može da prođe. Sve preko toga je spec.transport a to kod njih stvarno mnogo košta! Proveravali smo tokom januara zbog projekta novog Yastoga 26...
Odlično si prošao i tome se posebno radujem!
Kapetan:
--- Citat: taxi 02, 02, 2012, 18:57:22 posle podne ---arso svaka cast cestitam na ladji puno bih te toga pitao ali ostavicemo to za neko druzenje ili regatu
--- Kraj citata ---
ja predlazem da u ovo ladno vreme odaberemo neku kafanu da se okupimo i podelimo ceh !
barbanesa:
Slazem se kaoi uvek ..Moze kod Topa ugodicemo cenu ,ima mesta za parkiranje ima gde da se treznite itd,a ima i , ffff 357
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju