E, ovako treba... > Restauracije

ode ajkula na sredjivanje

<< < (2/16) > >>

poljo:
Ajd kad je Zoka poceo ... Da nema Velje (Zokin sin) i Zoke ova reparacija bi bila vjekovna teznja , ovako radovi idu dobrim tempom . Jos dvije ruke bijele i bice ofarbana . Idu radovi na sredjivanju drveta , unutrasnje oblaganje , malo izolacije , malo novog tapacirunga. Ugradjuje se nosac za vanbrodski motor (9.9 ), komande , nova strujna instalacija . Malo muzike , tv, wc, frizider, kuhalo , grijanje ...ma samo sitnice koje oduzimaju Veljki vrijeme (hahahahahaha) . Ja sam istaknuti majstor i sluzim samo da Zoka ima na koga da galami . bavio sam se ja mislju o stabilnom motoru ali sam se sjetio da to nema ko odrzavati . Da stalno Zoku maltretiram ...nema smisla on je ipak moj drug . Kobilica je dovedena u red i sve ono sto je trebalo na koritu plastificirati i srediti je zavrseno . Ma ... kud god da krenem kad se zavrsi ,  nece me biti sramota , siguran sam . Na kraju krajeva bice onako kako mi za sad odgovara . Za Savu a i da dodjem do Vas ili negdje po kanalima Tise (nadajmo se , nadajmo ) bice sasvim dovoljno. Kad prerastem svojim znanjem ovo ...boze moj , kupujem , pravim nesto vece ...pred nama je . Krajnji cilj , za neku godinu , zna se ...dva ista broda od po 11-14 metara pa polako na Deltu i dalje . HAHAHAHAHAHAHAH nisu losi snovi , zar ne

njegos68:

--- Citat: poljo  17, 10, 2011, 18:37:24 posle podne ---Ajd kad je Zoka poceo ... Da nema Velje (Zokin sin) i Zoke ova reparacija bi bila vjekovna teznja , ovako radovi idu dobrim tempom . Jos dvije ruke bijele i bice ofarbana . Idu radovi na sredjivanju drveta , unutrasnje oblaganje , malo izolacije , malo novog tapacirunga. Ugradjuje se nosac za vanbrodski motor (9.9 ), komande , nova strujna instalacija . Malo muzike , tv, wc, frizider, kuhalo , grijanje ...ma samo sitnice koje oduzimaju Veljki vrijeme (hahahahahaha) . Ja sam istaknuti majstor i sluzim samo da Zoka ima na koga da galami . bavio sam se ja mislju o stabilnom motoru ali sam se sjetio da to nema ko odrzavati . Da stalno Zoku maltretiram ...nema smisla on je ipak moj drug . Kobilica je dovedena u red i sve ono sto je trebalo na koritu plastificirati i srediti je zavrseno . Ma ... kud god da krenem kad se zavrsi ,  nece me biti sramota , siguran sam . Na kraju krajeva bice onako kako mi za sad odgovara . Za Savu a i da dodjem do Vas ili negdje po kanalima Tise (nadajmo se , nadajmo ) bice sasvim dovoljno. Kad prerastem svojim znanjem ovo ...boze moj , kupujem , pravim nesto vece ...pred nama je . Krajnji cilj , za neku godinu , zna se ...dva ista broda od po 11-14 metara pa polako na Deltu i dalje . HAHAHAHAHAHAHAH nisu losi snovi , zar ne

--- Kraj citata ---
  Nisu ti uopšte loši snovi..  :good:

poljo:
Pa sad ... ako bude pola kao do sad sto je bilo za ovih gotovo 50 godina mog zivota ... Ja svoje snove uglavnom ostvarim . Na svu moju zalost nije samo do mene . Za takav put i takvu "flotilu" treba volje ,zelje a i para kod ljudi bez kojih mi se tako nesto ni ne radi . Bice to , zivim u nadi .Samo polako.

zorter:
Vidim ja da cemo se mi sretati na vodi. :good: :good:

Ako nista drugo, ono bar na pola puta Sabac-Brcko. :yahoo:

A o Delti.... ma sanjacemo zajedno, uz rostilj i pice negde na Savi... :dance1:

Poljo, samo napred, i nemoj da majstori budu zedni.... obezbedi dovoljno :drinks:

poljo:
Dan porinuca je dan za jedenje i pijenje . Do tad ...rad,red i disciplina aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahaahahah

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju