E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Proklizavanje poteznice
zoki novus:
onda ces morati da kupis u USA!
a neznam i zasto bi tome pridavao neku vaznost ako se desilo par puta za 4god?
mossi:
Zoki, nije m se desilo par puta za 4 godine neko 3-4 puta u poslednja 3 meseca.
Sve je to OK ako nakon malo cimkanja uzubi i upali.
Ali šta ako me ostavi kad mi treba?
A ja idem sa čamcem 20-500km u jednom pravcu.
Sledeće godine idem do Djerdapa ponovo! :dance: :dance1: :yahoo:
Zoran Marinković:
:nono:
Samo polako sa kupovinom iz USA.
Možda može da se sredi, broj 5 ne bi trebalo da je za zamenu - nego broj 6 ako je od plastike.
Dijagnoza posle biopsije (ako ne bude autopsija :superstition: :scare:) :lol: :lol:
ПЕЦОВ:
moze da bude svasta ali je verovatno trivijalan problem koji se da resiti uz pomoc stapa i kanapa(nabudzi).na tohatsu motoru sam imao problem sa delom koji lici na navedeni br 6. na tvojoj slici.deo je isao odozgo i nije dozvojlavao potezanje kad je motor u brzini.posto je bio od plastike,malo se deformiso pa je pravio probleme.uz malo obrade smirglom i postavljane kajle sve je opet radilo savrseno.
STG:
--- Citat: ПЕЦОВ 17, 10, 2011, 16:07:10 posle podne ---moze da bude svasta ali je verovatno trivijalan problem koji se da resiti uz pomoc stapa i kanapa(nabudzi).na tohatsu motoru sam imao problem sa delom koji lici na navedeni br 6. na tvojoj slici.deo je isao odozgo i nije dozvojlavao potezanje kad je motor u brzini.posto je bio od plastike,malo se deformiso pa je pravio probleme.uz malo obrade smirglom i postavljane kajle sve je opet radilo savrseno.
--- Kraj citata ---
Svaki noviji nece dozvoliti "potezanje" dok je u brzini,fabricki,dakle nije kvar...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju