E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Proklizavanje poteznice
Zoran Marinković:
:smile:
Mossi, da li ti imaš problem kada povlačiš kanap on ne uzubi spojnicu ? Koliko sam ja video na Tikvari on lepo vrati kanap na kalem
samo kada povlačiš - ne hvata.
Ja sam imao slično na mom Joniju, bio se popusti deo sa frikcionim zatezačem i pojeo mi plastični zub koji kači reper.
Plastični zub sam sam napravio kao i dodatnu oprugicu i par žica koji drže klackalicu. Od onda nije bilo ni jednog promašaja.
Ako je kod tebe takav sistem verujem da nije problem da se sredi. Ako ideš kojim poslom za N. Sad prolaziš blizu pored mene
možda bi mogao da vidim i sredim. :drinks: :drinks:
mossi:
Baš tako kako si opisao, pa bio si prisutan kad je "proklizalo". :new_russian:
E sad, čamcem baš ne idem do NS-a ovih dana. :lol:
Ali sam verovatno u utorak pre podne u Palanci.
Možda bude sutra popodne.. ako se slože kockice.
Pa možemo uz kaficu popričati.
Zoran Marinković:
:smile:
Koje su šanse da skineš deklu sa namotanim kanapom i oprugom i poneseš. Odmah ćeš videti ispod da li ima nekih oštećenja.
A bilo bi dobro ono što ostaje na motoru da uslikaš čisto da ne moraš da se prisećaš...
Planiram da poslepodne budem na Dunavu a to ti je 10 km do mene, svratiš na kaficu i :drinks: :drinks: i pogledamo bolesnika.
mossi:
:telephone:
budens72:
Mali savet,
poteznicu nikada ne treba povlačiti odmah iz kućišta, već polako povući dok ne "zakači", pa onda naglo povući za startovanje, tako se neće nikada pokvariti.... Znam da nisam pomogao u ovom slučaju, ali za ubuduće....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju