Nautika opšta... > Iskustva sa vode

(ne)Prijatno iznenadjenje na EKO PARADAJZU

<< < (2/2)

sloba72:
Kap, zar starno mislis da bih izmislio tako nesto, pa ja sam samo izneo svoja zapazanja, kako odusevljenje tako i zgrazavanje nad necijom malogradjanstinom, pohlepom i osionoscu. Sva moja razmisljanja koja na kraju krajeva delim sa vama su iskrena i bez zadnjih namera, jer ja sam nov u svetu nautike i veruj mi da nemam pojma niti ciji je BLIC, niti ko zida sojenicu, niti ko stoji iza Eko pokreta(kojima skidam kapu za prelepi spic na ostrvu) i pravo da ti kazem i ne zanima me. Jedino sto zaista ne bih voleo, to je da vec naredne sezone pokusam da provedem dan na ostrvu i uzivam sa porodicom ili prijateljima a  da mi to bude uskraceno tako sto su se izidale sojenice ili se neko "setio" pa ogradio . Kao sto sam ti rekao nov sam i verovatno mi treba vremena da se naviknem i prihvatim takvo stanje ili sto bi narod rekao "da legnem na rudu". I samo jos ovo, zaista je prilicno komforno kada na 10-ak minuta od nase govnare odes na Paradajz i imas utisak kao da si otisao ko zna gde, zar ne ?   

Kapetan:
ma ne kazem bre da si izmislio nego bas suprotno potvrdujem to sto kazes, samo nisam znao za tu kucicu ...
zato sam u jednoj od predhodnih tema i napisao da cemo za 10 15 godina da idemo 15 20 km od marine da bi nasli malu oazu prirode , pretvoricemo se u Savu... recimo visnjica skoro do znaka ne mozes da pristanes pancevacka srana oko bele stene je skroz zauzeta cim pristani tamo negde :(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju