Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
halo bing kako brat?
srsa:
Новусе шта да ти кажем, добро си прошао како си могао да прођеш. Него где се то десио, јел у Чукаричком рукавцу?
А да мало исправим Лазу. Тај ко ти је рекао, да због мале вредности украдених ствари полиција не гони извршиоце, рекао ти је неистину. У твом случају није битна вредност украдених ствари већ начин извршења кривичног дела - савлађивањем препреке (разбијањем стакла на закључаном возилу). У твом случају се не ради о крађи већ о Тешкој (провалној) крађи, без обзира на вредност украдених ствари, а за такво кривично дело полиција као и тужилаштво реагују по службеној дужности. А вредност украдених ствари може имати утицаја на одређивање висине казне на суђењу.
А што се тиче "батином по табанима", не може да прође - кршиш им људска права. :nono: :nono: :diablo: То је била недемократска појава прошлих, мрачних времена. :sorry: :sorry: :sorry: :suicide:
deda:
A posle kazu moja marina ovaka-onaka!!
Salu na stranu , em ne plovis em te odrade tako seljacki!!Stvarno te krenulo ove sezone!!!
STG:
Kuda je usao,tj kuda je pokusao da izadje?
Imate jedan ulaz sa kapijom,tu je i cuvar...
Lopov udje,strpa pokradeno u torbu i lagano na kapiju?
LSI:
--- Citat: srsa 16, 10, 2011, 10:54:04 pre podne ---...
А да мало исправим Лазу. Тај ко ти је рекао, да због мале вредности украдених ствари полиција не гони извршиоце, рекао ти је неистину. У твом случају није битна вредност украдених ствари већ начин извршења кривичног дела - савлађивањем препреке (разбијањем стакла на закључаном возилу). У твом случају се не ради о крађи већ о Тешкој (провалној) крађи, без обзира на вредност украдених ствари, а за такво кривично дело полиција као и тужилаштво реагују по службеној дужности. А вредност украдених ствари може имати утицаја на одређивање висине казне на суђењу.
А што се тиче "батином по табанима", не може да прође - кршиш им људска права. :nono: :nono: :diablo: То је била недемократска појава прошлих, мрачних времена. :sorry: :sorry: :sorry: :suicide:
--- Kraj citata ---
Srso, meni je upravo to rečeno kada sam davao izjavu policiji. Kradje do vrednosti od 15.000 dinara smatraju se sitnim kradjama i ne gone se po službenoj dužnosti.
I isto se dogodilo i mojoj kćerki prošle nedelje, kada je otišla u policiju nakon što su joj u autobusu ukrali nočanik u kojem je imala oko 7.000 dinara. Nisu hteli ni zapisnik da naprave.
Istini za volju, u mom slučaju, dežurni islednik je sačinio zapisnik i zaveo moju prijavu - verovatno zbog te kvalifikacije o teškoj provalnoj kradji zbog načina na koji je izvedena...
A ono za batine po tabanima - to znam.
Zato sam i rekao da sve treba zaboravit u što kraćem roku i razmišljati o lepšim stvarima. Na primer o tome da ćemo nakon takvih dogadjaja kupiti nešto novo, što ranije nismo ni mislili, ni planirali...
packe:
da ima nekog zakona marina bi snosila sve troskove
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju