Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
mladi ladjar
sharke:
Ovih dana je rizično spominjati kanape ovde na forumu,To su samo provokacije.Inače dobro došao u ovo veselo društvo. :good: :dance: :drinks: :stop:
LSI:
Dobro došao, mladi ladjaru.
"Nerazumem samo ovaj kanap sta znaci ?"
Kanap obično služi sa njime čovek priveže ladju da je voda ne odnese - tako bih ja odgovorio na pitanje moje profesorke o tome šta je pesnik hteo da kaže.
To je samo jedan od mogućih odgovora.
Ipak, uvek samo pesnik zna šta je stvarno hteo da kaže.
Mada, poznavao sam par njih i dešavalo se da ni oni ponekad nisu imali pojma zašto su nešto napisali ili kazali ali ljudi su to kasnije ponavljali i razmišljali o tome, a profesori su hteli da čuju od nas šta je pesnik hteo da kaže.
LSI:
A onda opet, dešavaju se na ovom našem forumu nekada situacije u kojima čovek poželi da mu je pri ruci kanap sa omčom na kraju.
Bilo za samoupotrebu ili da bi je primenio na nekom drugom...
Eto, kao što rekoh, na pitanje: - Šta je pesnik hteo da kaže? - možete dobiti mnogo različitih odgovora.
Ja sam ponudio dva, a vi potražite ostale.
srsa:
Добро дошао. :drinks: :drinks: :drinks:
Е сад да малкице исправим Лазу: није битно шта је песник хтео да каже(то само он зна) већ шта је то песник рекао. А што се тиче канапа, набави га обавезно,требаће ти у сваком случају такав или сличан, уосталом видећеш и сам. :lol: :lol: :lol: :diablo:
barbanesa:
"Tecino malo"kad ti budem dosao u radnju objasnicu ti cemu sluze kanapi a dotle... :new_russian:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju