E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Intertek-stara-nova pazova
Zoran Marinković:
:good:
Nema potrebe da se bilo ko bilo kome izvinjava. !
Svaki od proizvođača plovila mogu šta mogu i imaju svoju ciljnu grupu kada su kupci u pitanju i ne treba na to gledati kao na rivalstvo.
To vam je otprilike kao sa automobilima : pravilo se od uvek i praviće se kategorije, pa uvek ima kupaca i za Porshea, mercedesa,
audija, .....pa do dačije i zastave. Svi oni se kreću po putevima i imaju svoje ponosne vlasnike koji znaju koliko mogu
da se ispruže i šta mogu da održavaju.
Problem je u nama rečnim zamlatama, koji možemo da imamo šiklje - gledamo jahte a maštamo o ....bolje da ne kažem :suicide:
I svaki od proizvodjača ima i zadovoljne i zahvalne kupce plovila i uživaju koliko mogu - a uvek će biti i dežurnih nezadovoljnika
i rođenih gunđala koji u stvari ne znaju šta hoće i mogu, niti znaju majstoru da objasne želje, pa dođe do raskoraka... :aggressive:
sharke:
Svaka čast,lepo rečeno :good:
sharke:
Koliko par :lol:a,toliko muzike
njegos68:
--- Citat: sharke 12, 10, 2011, 22:08:06 posle podne ---Koliko par :lol:a,toliko muzike
--- Kraj citata ---
Uvijek bilo.. :good: :good:
Zoran:
Ceo zivot ima samo da se svadjamo.ko o klin ko o plocu.Ali da popusti niko.
Po meni je veliki problem u drzavi.Jednostavno moraju da propisu minimum uslova ko-
ji svaki camac mora da ispuni,pa onda izmisljajmo sta hocemo.
Svaki majstor misli da je on najbolji i to mogu da prihvatim,ali nikako,bas ni-
kako ne mogu da prihvatim da musterija odredjuje vitalne stvari a ni nezna sta je ca-
mac.Musterija moze da kaze ocu spavaci deo ovde,vc ovde kormilo na levoj strani,ali
nikako ocu kabinu na dva sprata.U moju glavu ne moze da udje da ja pravim camac iz
glave.Pa uopste nije skupo kupiti plan,ima ih gomila djabe na ruskim sajtovima koje su
projektovali vrsni strucnjaci.Treba nabaviti par takvih planova,ili naruciti od nekoga ko
ih projektuje a kada se napravi korito i kabina,onda raspravljati sa musterijom o unu-
trasnjem rasporedu,kao i kvalitetu boja i do kog nivoa ima da bude odradjen.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju