The world of sailing - Svet jedrenja > Korisni linkovi
Groblje jedrilica
Kapetan:
hvala na informaciji :good: imas pice od nas ...
mada se meni i dalje putuje ako ne tu onda na sajam nautike u budimpestu
http://www.boatshow.hu/ od 5-7 Marta (taman zenama kupimo nesto za 8 Mart, stedimo jedna poklon ) :)
eto ga fin put ... do Budimpeste ima oko 400 km , ja se prilicno lepo snalazim tamo a za nedaj boze imamo tamo i podrsku... bilo bi dobro da se ljudi prijave unapred kako bi se organizovali ako uopste ima interesenata.. pa da krenemo sa vise kola
Dule HU:
Ja sam planirao da idem, ali bi isto tako i u Zagreb na sajam 24-28.02. pa ću verovatno Peštu preskočiti i ove godine, a u Zagreb ću u subotu 27.02.
Kapetan:
ja bas ne bih u Zagreb :) isto rastojanje a mislim da je sajam bolji , ujedno kobaje i ariel su jeftinije , pa ako ima zaintersoavnih taman ... ako nas ide 4oro put izadje oko 25 evra po osobi sa svim putarinama i slicno...
Dule HU:
Varaš se dobar je ZG, put ako je oko 15 eura ako ide 4-oro, ulaz 4eura, ima i tamo kobaje al pečene i pivo, a usput je i VU Morović, evo Pera nek potvrdi probali smo sve prošle godine.
broker975fx:
Gledam pre neki dan na TV neku turističku reportažu iz Indije i sve u svemu priča je o nekom mestu na obali gde se nalazi veliko groblje brodova. Tu dovlače skalametije od po 300 i kusur metara i režu ih sa čim stignu, bukvalno celo stanovništvo sela od toga živi pri čemu su potpuno uobičajene scene da jedni seku dole a drugi gore pa onda se pola broda obruši na ove što su dole tamburanje. Sve u svemu na glavnoj ulici se na tezgama i zemlji prodaju takve stvari da je to da čoveku pamet stane po bagatelnim cenama, oprema je izvučena iz brodova i može se naći bukvalno sve što ti padne na pamet, od motora, vinčeva, kranova, opreme, radara, konopa ma bukvalno sve - jedini problem je što nisam video gde je selo a i da jesam Indija je mnogo daleko
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju