The world of sailing - Svet jedrenja > Korisni linkovi
Groblje jedrilica
stvlada:
--- Citat: ПЕЦОВ 06, 05, 2009, 22:48:03 posle podne ---mislis valjda romi.znas kako kaze pesma-evo banke rome moj.ili vic.polaze ciga voznju pa ne stane na stop.pita ga pandur,jeli kakav je ono znak bio.a ovaj ce-aluminijumski,oces se vratimo po njega :yahoo:
sa sve prikolicama
--- Kraj citata ---
a znas onaj, 4 mandova nose kadu,snimi ih pandur i kaze stoj,oni potrce,on stoj pucacu,oni jos brze,pripuca pandur i pogodi jednog u ogu i svi popadaju,ustaje skinhed iz kade i kaze panduru,alo bre sto mi pucas u gume.
igogitar:
Koja je ovo zemlja?Neke od ovih ladja bi se jos mogle spasiti.
zorter:
Sad tek ovo videh i odma mi pade na pamet nasa drzava. Pa mi bre ovo vozimo i palimo se kao da je novo.Pa nije cudo sto hoce da nam lupe porez na luxuz. Donosioci zakona nisu ni videli nase "jahte" vec ove na otpadu.Pa ko vele ako je ovakav otpad mora da se kod nas vozi nesto mnogo bolje a to je ipak za oporezivanje.
hahahahaha :lol: :lol: :lol:
skipper:
Stvarno Vas zanima gde se ovo nalazi, ajd rećiću Vam, ali ajd još malo komentara, da se i Vama malo srce para, a ne samo meni. Da malo tugujemo zajedno.
Kapetan:
--- Citat: skipper 07, 05, 2009, 22:52:50 posle podne ---Stvarno Vas zanima gde se ovo nalazi, ajd rećiću Vam, ali ajd još malo komentara, da se i Vama malo srce para, a ne samo meni. Da malo tugujemo zajedno.
--- Kraj citata ---
znaci daleko ... van domasaja... kontejner iz najdaljeg dela sveta je oko 3000usd do pireja odatle dzipom do beograda je 1000 evra ajd daj info gde je ovo :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju